Артем Budziwoj
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« : Września 28, 2013, 05:03:52 » |
|
Witam Waszą Wysokość, poddanych i innych towarzyszy! Jestem Артем Budziwoj (czyli Artem Budziwoj, wym. Artjem Budziwoj) i jestem sam nie wiem kim, przypłynąłem z kontynentu którego już nie pamiętam, z dawno zapomnianego kraju, aby osiedlić się w najwspanialszym socjalistycznym królestwie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #2 : Września 28, 2013, 06:25:54 » |
|
Witam Was, Towarzyszu, chlebem i solą, w tym kraju gdzie ludzie wszystko pier... no, w głębokim poważaniu mają. Zapraszam do Guberni Zachodniej i Gminy Grabben. Polecam poczytanie naszych gazet, aby zorientować się, co się ostatnio działo. Zaproponować mogę też, aby Towarzysz śledził HWAK czyli Hirshbersko-Weerlandzką Agencją Kosmiczną, która raczej wyda się ciekawa, ze względu na zainteresowania Towarzysza. Dopóki nie masz gdzie mieszkać, możesz zatrzymać się u mnie czyli w Szałasie Ciecieradzkim. http://hirshbergiaweerland.cba.pl/index.php?topic=2074.0.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #3 : Września 28, 2013, 06:36:20 » |
|
A czemuż to on musi spać w szałasie ? Przecież może pospać u mnie w zamku.
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Артем Budziwoj
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #4 : Września 28, 2013, 06:41:47 » |
|
Za zaproszenie dziękuję, a co do Agencji Kosmicznej, to jakieś studia albo kursy dla przyszłego, szalonego astronoma (bądź astronauty, kosmity) się znajdą?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #5 : Września 28, 2013, 07:01:36 » |
|
Dopiero planujemy utworzenie na Uniwersytecie Hirhsberskim kierunku, jakim będzie astronomia. Jak na razie on nie funkcjonuje. Co do studiów, to jest wiele innych ciekawych opcji jak np. historia czy filozofia, o czym z resztą pisaliśmy. Jeśli podjąłeś ostateczną decyzję, co do kierunku, to napisz podanie tutaj: http://hirshbergiaweerland.cba.pl/index.php?topic=1000.0
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #6 : Września 28, 2013, 07:47:20 » |
|
Co powiesz na darmowe mieszkanie w Roterhirshbergu?
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Артем Budziwoj
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #7 : Września 29, 2013, 01:10:00 » |
|
Dziękuję wszystkim za hojne propozycje, ale zamieszkując, tymczasowo, w Szałasie Ciecieradzkim, poznam dobrze faunę i florę królestwa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #8 : Września 29, 2013, 01:19:45 » |
|
Najciekawsza fauna i flora mieszka w Neomezycie, na południe od wyżej wspomnianej gminy Grabben.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #9 : Września 29, 2013, 03:10:13 » |
|
Ale Grabben jest bardziej ucywilizowana.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #10 : Października 05, 2013, 07:45:56 » |
|
Ojej, dzień dobry. Cieszę się, że Gubernator zapoznał Was z realiami. Życzę miłego pobytu i polecam się na przyszłość!
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|