Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #165 : Czerwca 25, 2014, 01:07:07 » |
|
Ej Tobiaszu! A co by było gdybym go przez przypadek dotknął?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #166 : Czerwca 25, 2014, 06:01:48 » |
|
Ej Tobiaszu! A co by było gdybym go przez przypadek dotknął?
W sensie egzoszkielet? Jak byś dotknął to nic, gorzej jak byś założył.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #167 : Czerwca 25, 2014, 06:56:24 » |
|
Uf...to dobrze Dobrze, że się nie kapnął iż go do domu wziąłem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #168 : Czerwca 27, 2014, 12:03:26 » |
|
Impreza skończona, teraz trzeba tu trochę posprzątać. Wydaje mi się że przyda mi się plan Majątku na przyszłość. Królu, czy posiadasz gdzieś mapę Żuław wraz z nazwami wysp?
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #169 : Czerwca 27, 2014, 12:30:27 » |
|
Mam, ale to nie są tanie rzeczy...
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #170 : Czerwca 27, 2014, 12:36:57 » |
|
Mam, ale to nie są tanie rzeczy...
Ile pan chcesz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #171 : Czerwca 27, 2014, 01:13:55 » |
|
Przywieźcie trochę wódki to pogadamy... To znaczy z jedną furgonetkę?
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #172 : Czerwca 28, 2014, 02:25:27 » |
|
Przywieźcie trochę wódki to pogadamy... To znaczy z jedną furgonetkę?
No dobra, dorzucę jeszcze tego Hirshberga Aralczyka. Mówi że jest naukowcem, ale u mnie pracował w kuchni. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #174 : Czerwca 30, 2014, 12:41:09 » |
|
Ile by mnie kosztowało kupienie całego Władimira Wielkiego? Posiadam obecnie 1/3 tejże wyspy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #175 : Czerwca 30, 2014, 01:46:49 » |
|
Kiedy tam mieszkają inni ludzie... trzeba by ich wszystkich wysiedlić i wypłacić odszkodowania. Na tej wyspie jest w sumie kilka miast etc. Krótko mówiąc: drogo. Może ktoś coś doradzić?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #176 : Czerwca 30, 2014, 02:34:31 » |
|
Kiedy tam mieszkają inni ludzie... trzeba by ich wszystkich wysiedlić i wypłacić odszkodowania. Na tej wyspie jest w sumie kilka miast etc. Krótko mówiąc: drogo. Może ktoś coś doradzić?
Po co wysiedlać? Staną się mieszkańcami mojego majątku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #177 : Czerwca 30, 2014, 02:53:48 » |
|
Ale ich majątki staną się Twoją własnością. Możemy porozmawiać na ten temat na Wiecu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #178 : Lipca 01, 2014, 01:38:37 » |
|
Ale ich majątki staną się Twoją własnością. Możemy porozmawiać na ten temat na Wiecu.
Panie, ja im od razu oddam. Nie chcę robić szumu w Wiecu. Jak nie mogę kupić całej to chcę chociaż połowę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #179 : Lipca 14, 2014, 08:46:17 » |
|
To ile w końcu kosztuje ta wyspa. Jest mi potrzebna do dalszej fabuły 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|