Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #45 : Marca 16, 2014, 12:11:30 » |
|
I weź tu polegaj na czytelnikach. Nie chce mi się pisać ale już trudno. Wieczorem powinno być cokolwiek.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #46 : Marca 16, 2014, 02:41:17 » |
|
Czekam z niecierpliwością. Podpowiem, że możesz przeprowadzić wywiad z jakimś obywatelem ZSKHiW. To ostatnio bardzo modne na na naszym rynku prasowym.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #47 : Marca 16, 2014, 02:58:10 » |
|
Właśnie w ramach wywiadów chciałem pisać te ,,biografie", więc wcześniej o nich pomyślałem. Biografie nie ukażą się jeszcze długo, to może rzeczywiście pomyślę nad wywiadem klasycznym.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #48 : Marca 16, 2014, 09:21:40 » |
|
Głos jednak nie ukaże się dzisiaj, właśnie z powodu wywiadu, które będę musiał zrobić podczas przysłowiowego ,,nie dzisiaj". Ale się wykręciłem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #49 : Marca 23, 2014, 02:00:27 » |
|
Nowe wydanie Głosu powstanie dzisiaj, niestety ukaże się z opóźnieniem, jako że czekam na osobę, która udzieli wywiadu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #50 : Marca 23, 2014, 06:13:02 » |
|
Możesz ze mną.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #52 : Marca 24, 2014, 10:25:09 » |
|
W sumie sam nie wiem. Wyszło, że z Arkiem i Wielkim Sternikiem. Dzisiaj już go nie przeprowadzę ale konwencjonalny tekst mam juz cały, więc jeśli się nie wyrobię z wywiadem, to będzie bez niego.
PS: Ktoś chyba Cię pytał o avatar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #53 : Marca 24, 2014, 11:56:30 » |
|
PS: Ktoś chyba Cię pytał o avatar.
Nie rozumiem, nie dostałem pw, ani nie znalazłem czegoś takiego na forum.
|
|
|
|
|
|
Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś! (-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #54 : Marca 25, 2014, 03:59:05 » |
|
Budzimirze, co ty masz na avatarze? 
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #56 : Kwietnia 30, 2014, 09:35:47 » |
|
Niby już wszystko miałem i nagle zniknąłem z forum. Ufff... Następnym razem spróbuję nie narobić sobie takich zaległości. teraz nieszczęsny numer sprzed miesięcy. http://ciecierad.wix.com/glosmienszewikow#!po-przerwie/cy82 http://ciecierad.wix.com/glosmienszewikow#!o-nas1/c14xn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #58 : Maja 01, 2014, 06:03:09 » |
|
Gratuluję. Jedna tylko uwaga: zdaje się, że wyniki sondaży zasłaniają część artykułu. Dałoby się coś z tym zrobić?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #59 : Maja 01, 2014, 06:30:26 » |
|
Też miałem podobny problem, wystarczy zaznaczyć tekst który rzekomo jest pod sondażem, skopiować i wkleić np. do notatnika.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|