Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #30 : Października 19, 2013, 07:34:30 » |
|
Nadal są z nimi problemy.
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #32 : Października 19, 2013, 08:21:28 » |
|
Mówiłeś przecież: Żądamy kłamstw! Więc napisaliśmy.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #34 : Października 19, 2013, 09:30:51 » |
|
Zależy ile was jest, razem z tobą i Ciecieradem jest nas trzech, policzone. ba dum tss*
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #35 : Listopada 11, 2013, 05:09:17 » |
|
Trzecie wydanie
Rubryka ogólna na koniec odbiega do głównej tematyki, ponieważ przechodzi z czasów wyżu powojennego do teraźniejszych wydarzeń, a część propagandowa zawiera na końcu moją prywatną(poważną i rzeczywistą) opinią, o tym, co się teraz na forum dzieje.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #37 : Listopada 14, 2013, 06:50:48 » |
|
Jak będę maił jakąś dużą ilość wolnego czasu. Z pewnością będą na ferie ale czy wcześniej? Nie wiem. Napisanie artykułu do tych rubryk będzie trudne, ponieważ przed tym trzeba zebrać obfite źródła. O ile, w przypadku historii, to mogę Was zapytać o niezbędne rzeczy, to w przypadku biografii niezbędny mi będzie kontakt z osobami, których biografie zamierzam tworzyć(jak na razie mam dwóch potencjalnych kandydatów), bo, jak napisałem, będzie to nie tylko micropedia i tym chcę zaskoczyć czytelników. Żeby to zrobić potrzebuję naprawdę dużo czasu i nie gwarantuję, że przed świętami cokolwiek będzie słychać o tych rubrykach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #39 : Listopada 18, 2013, 08:46:28 » |
|
Może odśwież. U mnie działa normalnie.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #40 : Listopada 21, 2013, 08:53:56 » |
|
Zaraz sprawdzę.
Sprawdziłem. U mnie też działa bez zarzutów.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopada 21, 2013, 08:57:17 wysłane przez Ciecierad Ciecieląg »
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #41 : Listopada 21, 2013, 08:56:40 » |
|
Jak to dobrze że wróciłeś. Witaj wśród żywych.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #42 : Stycznia 25, 2014, 10:13:52 » |
|
Bezwzględnie żądamy nowych numerów Głosu.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #43 : Stycznia 25, 2014, 08:29:50 » |
|
Towarzysz powinien zrozumieć te opóźnienia. Towarzysz też jest redaktor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #44 : Marca 12, 2014, 04:47:42 » |
|
Mam dobrą nowinę: w prywatnej rozmowie Ciecierad zapowiedział, że po jego powrocie chyba napisze nowy numer Głosu. Myślę, że aby nie przemęczał się zanadto należy zaproponować mu jakieś tematy. Ja sugeruję najnowsze efekty tytanicznej pracy naszego Wielkiego Sternika oraz coś o wyprawie naszych okrętów do Dalmacji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|