Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #15 : Października 04, 2013, 10:36:28 » |
|
Jako, że nic się ostatnio nie działo, nie napisałem nowego numery ale za to wydałem pierwszy numer rubryki specjalnej, jaką jest Centrum propagandy. Centrum propagandy wyszło mi gorzej od rubryki ogólnej, ponieważ nie pisałem na bieżąco, a dopiero po czasie, więc nie liczę na aplauz. Teraz będę obie rubryki pisał na bieżąco, co raczej zwiększy jakość gazety. http://ciecierad.wix.com/glosmienszewikow#!towarzysze-przemwilimy/c1y5c
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #17 : Października 18, 2013, 07:15:44 » |
|
Towarzysze! Ogłaszam, że dzisiaj ukaże się kolejne wydanie Głosu Mieńszewików. Światło dzienne ujrzą jednocześnie zarówno rubryka ogólna, jak i propagandowa.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Października 18, 2013, 07:26:21 wysłane przez Ciecierad Ciecieląg »
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #18 : Października 18, 2013, 07:19:14 » |
|
Towarzysze! Ogłaszam, że dzisiaj ukaże się kolejne wydanie Głosu Bolszewików. Światło dzienne ujrzą jednocześnie zarówno rubryka ogólna, jak i propagandowa.
Zmieniliście nazwę czy poglądy?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #19 : Października 18, 2013, 07:23:12 » |
|
Pomyliło mu się pewnie
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #20 : Października 18, 2013, 07:26:44 » |
|
Pomyliło mu się pewnie Tak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #22 : Października 18, 2013, 11:59:09 » |
|
Chamstwo biedaszyby i w ogóle...
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #24 : Października 19, 2013, 11:29:14 » |
|
NO przecież, do przewidzenia jest, że jak mówię, że coś zrobię ,,dzisiaj" to tego wtedy nie zrobię. Opóźnienie mam jak zwykle, bo i się nie chciało uzupełniać wczoraj braków w artykułach. Zaraz uzupełnię.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #26 : Października 19, 2013, 07:16:11 » |
|
Napraw te obrazki. Numer jest mimo wszystko dość obszerny i mógłby pełnić funkcję pracy nt. wojny. Jako uczestnik wydarzeń nie mam jak oceniać artykułu, gdyż wszystko w zasadzie wiem. Mim wszystko winszuję.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #27 : Października 19, 2013, 07:17:45 » |
|
Pisze, że budynek wysadzono. Wydało mi się niepotrzebne opisywanie tego jak się sprzeciwiłeś Człowiekowi-Koniowi itd. To była, co prawda bezpośrednia przyczyna wysadzenia ale samo to nie jest, według mnie, niezbędne w opisie całego zajścia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #28 : Października 19, 2013, 07:29:38 » |
|
Ile tu o mnie jest 
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #29 : Października 19, 2013, 07:31:00 » |
|
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Października 19, 2013, 08:02:45 wysłane przez Ciecierad Ciecieląg »
|
|
|
|
|
|