Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« : Września 08, 2013, 01:03:53 » |
|
Głos Mieńszewików jest oficjalną gazetą partyjną PRLu. Od teraz jego kolejne wydania będą publikowane właśnie w tym temacie. Jeszce dzisiaj pojawi się pierwszy numer tego Jedynego Słusznego Czasopisma.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #1 : Września 11, 2013, 05:48:35 » |
|
Opóźniam ,,premierę" gazety ponieważ postanowiłem ją jeszcze trochę dopracować. Zarówno pod względem merytorycznym, jak i technicznym.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #2 : Września 21, 2013, 11:56:25 » |
|
Nie dokończyłem prac nad ulepszeniem gazety, bo mi się nie chciało ale zaraz się za to zabieram. Mam nadzieję, że jak najszybciej uda się ukończyć prace.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #4 : Września 21, 2013, 04:57:16 » |
|
Informator jest martwy, a Echo niewiarygodne fakt ale będziemy tworzyć raczej słabą konkurencję. Głos Mieńszewików będzie gazetą propagandową, więc osoby spoza ZSKHiW będę musiały uważać na informacje w nim zawarte. Chociaż jak się postaram, to może i się stać wiarygodny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #6 : Września 21, 2013, 09:10:28 » |
|
Jako, że gazeta ciągle jest doskonalona, to nad tym rzeczywiście muszę szerzej pomyśleć. Niczego nie obiecuję ale podział na część propagandową i niepropagandową rzeczywiście może pomóc ZSKHiW. Swoją drogą zastanawiam się jak EA dostało się na Planetę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #7 : Września 22, 2013, 12:58:10 » |
|
Skorzystałem z Twojej rady i wprowadziłem podział na rubrykę główną i specjalne. W ostatniej chwili postanowiłem wprowadzić jeszcze jedną specjalną rubrykę, niepropagandową, która jest chyba dosyć oryginalna i być może, dzięki niej uzyskamy przewagę nad innymi gazetami. Pierwszy numer ukaż się dziś w nocy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #8 : Września 22, 2013, 03:39:18 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #9 : Września 22, 2013, 11:13:00 » |
|
Gratuluję, aczkolwiek to krawaciarstwo mnie przeraża. Jednocześnie dowiedzieliśmy się kto był na plakacie propagandowych ostrzegającym przed głupimi nazwami.
Co do gazety to obszerna i ciekawa, aczkolwiek jest kilka błędów w druku np ilustracja nakłada się na tekst o budzimiryzacji. Przy okazji wypada dać to na Planetę.
A INFORMATOR TO NAJLEPSZA GAZETA W TYM KRAJU! TAK!
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Września 22, 2013, 11:51:40 wysłane przez Arkadiusz II Filip »
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #10 : Września 22, 2013, 12:03:06 » |
|
Założenie krawatu to było moje olbrzymie poświęcenie dla Partii. Ma on na celu wzbudzenie strachu u przeciwników politycznych.
W ostatniej chwili zmieniłem trochę gazetę, więc kilka informacji wypadło mi z głowy. Chodzi mi przede wszystkim o pakt z Aralią. Jest też trochę literówek ale postaram się ich pozbyć w następnym numerze. Porównując Głos z Echem, bardzo mnie zdziwiło, że po kolejnym numerze nie ma całej serii komentarzy, co do przedstawionych wydarzeń ale cieszy mnie to, bo mogę uznać, że uznaliście Głos za wiarygodny.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Września 22, 2013, 12:11:35 wysłane przez Ciecierad Ciecieląg »
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #12 : Września 22, 2013, 04:50:22 » |
|
Prawdziwa gazeta na poziomie, gratuluję! Zamawiam prenumeratę roczną!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #14 : Września 22, 2013, 05:00:28 » |
|
No tak, zapomniałem o tym. Ciągle nie mogę się przyzwyczaić, że Zlewnia należy do Weerlandu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|