|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #61 : Czerwca 08, 2014, 03:14:46 » |
|
Ja miałem pomóc tylko w odzyskaniu kontroli w stolicy. Nic innego nie miało być. Pomogłem? Pomogłem. Teraz tylko czekać jak sam Ametyst zaatakuje Weerland. Obiecuję z tego miejsca, że jak Ametyst zaatakuje Weerland to Cię wypuszczę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #63 : Czerwca 08, 2014, 08:04:22 » |
|
Do czasu Budzimirze, pomożemy ci jakoś.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #64 : Czerwca 08, 2014, 08:04:35 » |
|
Ja chcę po prostu zagrać z kimś w szachy full compact. Nikt ze mną nie chce!?!?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #65 : Czerwca 08, 2014, 08:06:48 » |
|
Wolimy nieco inne metody 
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Helmut von Hermann
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #66 : Czerwca 08, 2014, 08:07:35 » |
|
A tak wgl to wyp.... Tobiaszu! To jest prywatna pogawędka bez osób trzecich...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #67 : Czerwca 08, 2014, 08:08:23 » |
|
Wybacz, ale ja tez będę grał w te szachy, tylko że pod twoim zamkiem, za mną i Strzegłobem będą też nasze czołgi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #68 : Czerwca 08, 2014, 08:13:37 » |
|
Spoko, zawsze chciałem zobaczyć na własne oczy czterech pancernych i Tobiasza psa. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #69 : Czerwca 08, 2014, 09:24:10 » |
|
Słyszałeś Budzimirze? Idą po Ciebie! Laszk i reszta waszego marnego wojska! Zaraz się z nimi rozprawimy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #71 : Czerwca 08, 2014, 09:39:49 » |
|
Ile za jedną?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #73 : Czerwca 08, 2014, 09:57:45 » |
|
To jak będzie sam metal to po 10 loli (muszę wyjść na swoje) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|