Andrzej Płatonowicz Ordyński
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #15 : Stycznia 28, 2012, 01:55:06 » |
|
A dlaczegóż to? 
|
|
|
|
|
|
Andrzej Swarzewski "Swarzewski radę Ci odwal się od Kathy." Ignacy Hrabia Zawisza <3
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #17 : Stycznia 28, 2012, 02:02:43 » |
|
Śmieszny ten kult jednostki był. Szczególnie multikonto o nazwie Xawery Branicki i ten o niewymawialnym nazwisku z durnym avatarem.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #18 : Stycznia 28, 2012, 02:33:40 » |
|
Brawo Królu za wytłumaczenie. 
|
|
|
|
|
|
Andrzej Swarzewski "Swarzewski radę Ci odwal się od Kathy." Ignacy Hrabia Zawisza <3
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #19 : Stycznia 30, 2012, 02:12:11 » |
|
Mistrz Budzmir dał mi masę minusów w ocenie użytkownika. Czemu już tej oceny nie ma? Brakuje mi tego;P
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Frytka1111
Gość
|
 |
« Odpowiedz #20 : Stycznia 31, 2012, 05:43:47 » |
|
Dzień Dobry.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #21 : Stycznia 31, 2012, 06:37:27 » |
|
Powitać!
Cóż Cię do nas sprowadziło i jak się zwiesz?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
David Janowski-Swarzewski
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #22 : Lutego 01, 2012, 06:10:59 » |
|
Witam serdecznie ponownie. Postanowiłem przyjechać i jeszcze raz rozejrzeć się po tym kraju  Mam nadzieję że miło spędzę tutaj czas 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #23 : Lutego 01, 2012, 06:13:07 » |
|
Synku, zapraszam serdecznie do naszego rodzinnego Majątku Thebre. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #24 : Lutego 01, 2012, 06:16:48 » |
|
Synku, zapraszam serdecznie do naszego rodzinnego Majątku Thebre.  Teraz synku, a wcześniej prawie mnie potłukł za Sarmację  Już myślałem czy jakaś miła Sarmacka rodzinka mnie nie przyjmie  Wszystko się sypie, więc i my powinniśmy posypać głowy popiołem i zakończyć wojenkę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #25 : Lutego 01, 2012, 06:19:31 » |
|
Ależ synku, rodziny (szczególnie takiej wspaniałej jak nasza) się przez jeden konflikt nie opuszcza. Ale może byłem za surowym ojcem, teraz będę Cię bezstresowo wychowywał. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #26 : Lutego 01, 2012, 06:21:32 » |
|
Ależ synku, rodziny (szczególnie takiej wspaniałej jak nasza) się przez jeden konflikt nie opuszcza. Ale może byłem za surowym ojcem, teraz będę Cię bezstresowo wychowywał.  No wiesz, zawsze mogłem pobłagać i zostać Iwanowiczem, a ten ród zapewniłby mi na pewno łatwiejsze życie w Sarmacji  Ale przyjechałem, i może troszkę zostanę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #27 : Lutego 01, 2012, 06:32:04 » |
|
Powitać! Ale sobie wszyscy upodobali mój wątek...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #28 : Lipca 26, 2012, 11:15:27 » |
|
Informuję, że już wylądowałem w Hirschberg-Arkopolis. Jutro jak się wyśpię i wytrzeźwieję to opowiem co wynegocjowałem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|