Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« : Sierpnia 05, 2013, 12:04:23 » |
|
Stanowisko zarezerwowane przez Gubernię Weerlandzką
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #1 : Sierpnia 06, 2013, 10:30:12 » |
|
No cóż wszyscy wiedzą gdzie jest Gubernia Weerlandzka i z czego słynie. Oczywiście chodzi o bimber, biedaszyby, a także szamanów i szeroko pojętą kulturę weerlandzką, czyli: - wspaniałą architekturę;- naukę;-oraz imprezy kulturalno-handlowe. No dobra tyle starczy, przecież wszyscy wiedzą, że te Dni Kultury to przykrywka dla międzynarodowego czarnego rynku: 
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Kantazo Targaryen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #2 : Sierpnia 06, 2013, 11:04:15 » |
|
Witam. Zainteresowało mnie to stanowisko Po ile ten Kałasznikow, dziewiąty z prawej i ta pepesza (bodajże) również po prawej?
|
|
|
|
|
|
(-) Komandor Kantazo Targaryen-Deithven Prezes Kopalni Hirshbergsko-Weerlandzkich Dowódca 1. Floty KFW Arcymag Królewski Kawaler Krzyża Srebrnego Orderu Wojennego Tutti Frutti Militari
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #3 : Sierpnia 07, 2013, 12:06:28 » |
|
Kałasznikow to tak z 20 loli, a pepesza 30. Jak Pan coś jeszcze kupi to dorzucę zapas amunicji.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #4 : Sierpnia 07, 2013, 02:20:00 » |
|
Hola, hola panowie szlachta! Dni Kultury Ludowej rozpoczynają się 16sierpnia i dopiero wtedy stanowiska można: odwiedzać, oceniać i dokonywać jakiejkolwiek wymiany handlowej. To jest Dom Kultury, a nie targowisko! Za łamanie w/w postanowień stanowiska będą usuwane.
Zabrania się umieszczanie linków. Wszystkie materiały reklamowe, mają być tutaj zamieszczone, a nie gdzieś tam w internecie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #5 : Sierpnia 07, 2013, 03:37:46 » |
|
Kolejne bezsensowne ograniczenie. To nie można dać odnośnika do forum danego regionu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #6 : Sierpnia 08, 2013, 12:02:00 » |
|
Nie, bo (jak powtarzam po raz trzeci) Dni Kultury Ludowej odbywają się tutaj, a nie w Weerlandzie, czy na jakiejś stronie w necie. Zrozumiano?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #7 : Sierpnia 08, 2013, 12:03:02 » |
|
Nie rozumiem po kiego grzyba te wszystkie ograniczenia? Faktycznie! Przecież zakazy to Twoje hobby. To przyniesie jakieś wymierne korzyści? Przecież to logiczne, że żadna gubernia czy gmina nie będzie mnożyć treści z jednego wątku do drugiego, a jakim cudem ma zapromować się bez odsyłania do strony lub działu? Potwierdza się teoria o przyczynach upadku SRLA.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 08, 2013, 12:05:11 wysłane przez Arkadiusz II Filip »
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpnia 08, 2013, 12:19:00 » |
|
Jeżeli jeszcze jakieś podobne ograniczenie się pojawi, to niestety, ale trzeba będzie Dni Kultury Ludowej zbojkotować.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpnia 08, 2013, 12:23:08 » |
|
Nie rozumiem po kiego grzyba te wszystkie ograniczenia? Faktycznie! Przecież zakazy to Twoje hobby. To przyniesie jakieś wymierne korzyści? Przecież to logiczne, że żadna gubernia czy gmina nie będzie mnożyć treści z jednego wątku do drugiego, a jakim cudem ma zapromować się bez odsyłania do strony lub działu? Potwierdza się teoria o przyczynach upadku SRLA.
Jedyne, co tu się potwierdza to czytanie bez zrozumienia. Czy nie wytłumaczyłem powodów? Będę cytował sam siebie: Nie, bo (jak powtarzam po raz trzeci) Dni Kultury Ludowej odbywają się tutaj, a nie w Weerlandzie, czy na jakiejś stronie w necie. Zrozumiano?
i moje ulubione: Hola, hola panowie szlachta! Dni Kultury Ludowej rozpoczynają się 16sierpnia i dopiero wtedy stanowiska można: odwiedzać, oceniać i dokonywać jakiejkolwiek wymiany handlowej. To jest Dom Kultury, a nie targowisko! Za łamanie w/w postanowień stanowiska będą usuwane.
Zabrania się umieszczanie linków. Wszystkie materiały reklamowe, mają być tutaj zamieszczone, a nie gdzieś tam w internecie.
Co tutaj jeszcze dodawać, każdy zakaz został wyjaśniony. Przecież ja nigdzie nie napisałem: "Nie wolno, bo nie". Prawda? Wszystkich zainteresowanych odsyłam do: http://hirshbergiaweerland.cba.pl/index.php?topic=2505.0Porządek być musi Laszku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #10 : Sierpnia 08, 2013, 12:32:48 » |
|
Przecież ja nigdzie nie napisałem: "Nie wolno, bo nie". Prawda?
Oczywiście, że nie prawda. Nie wyjaśniłeś czemu nie można dać linku do strony jakiegoś regionu. "Nie można dawać linków, bo Dni odbywają się tutaj". Tyle, że forum (lub dział na forum) to ważny element danej Guberni, wsi czy miasta i nie wiem czemu nie można go przedstawić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kantazo Targaryen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #11 : Sierpnia 08, 2013, 12:38:51 » |
|
Ta ja szybko za nim stanowisko zlikwidują, poproszę na rachunek KHiW tak ze 1000 kałachów i 500 pepesz, to łącznie 35000 loli. Na jakie konto przelać pieniądze?
Ale dostarczyć proszę dopiero 16 sierpnia, żeby regulaminu nie łamać.
|
|
|
|
|
|
(-) Komandor Kantazo Targaryen-Deithven Prezes Kopalni Hirshbergsko-Weerlandzkich Dowódca 1. Floty KFW Arcymag Królewski Kawaler Krzyża Srebrnego Orderu Wojennego Tutti Frutti Militari
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #12 : Sierpnia 08, 2013, 01:13:09 » |
|
Oczywiście, że nie prawda. Nie wyjaśniłeś czemu nie można dać linku do strony jakiegoś regionu. "Nie można dawać linków, bo Dni odbywają się tutaj". Tyle, że forum (lub dział na forum) to ważny element danej Guberni, wsi czy miasta i nie wiem czemu nie można go przedstawić.
Czyli jednak wyjaśniłem, tylko Ty tego wyjaśnienia nie rozumiesz- tak napisz to będzie prawda. Na własnym stanowisku masz w formie tekstowej i obrazowej pokazać swoją Gubernię pod jak najlepszym kątem. Wrzucenie kilku linków to żadna sztuka. Do tego służą zdjęcia, obrazki i tekst. Bo wystawa ma reklamować Gubernię, a nie do niej odsyłać. Czy teraz rozumiesz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #13 : Sierpnia 08, 2013, 06:54:15 » |
|
Nie rozumiem tylko czemu, zgodnie z regulaminem, nie można dać na końcu opisu linku do działu opisywanego regionu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #14 : Sierpnia 08, 2013, 07:51:13 » |
|
Nie rozumiem tylko czemu, zgodnie z regulaminem, nie można dać na końcu opisu linku do działu opisywanego regionu.
Laszku, ale Ty już dałeś ten odnośnik zanim powstał regulamin, prawda? A prawo nie działa przecież wstecz, czy się mylę? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|