|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #15 : Lipca 24, 2013, 12:48:23 » |
|
Trzymam za słowo- z twarzy ten paw rzeczywiście przypomina Ciebie. Muahaha.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #16 : Lipca 24, 2013, 01:03:56 » |
|
A ja tam lubię swój avatar.
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #17 : Lipca 24, 2013, 01:30:27 » |
|
- z twarzy ten paw rzeczywiście przypomina Ciebie. Muahaha.
Jak śmiesz? Ja specjalnie wybrałem taki, aby pasował, a Ty masz czelność pisać, że pasuje? Toż to niebywałe chamstwo jest.
|
|
|
|
|
|
Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś! (-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #18 : Lipca 24, 2013, 04:36:04 » |
|
Powinieneś Mistrzu używać tego avatara również poza granicami kraju. Baliby się Ciebie:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #20 : Lipca 24, 2013, 07:23:08 » |
|
Ale to spojrzenie, mmm <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #21 : Lipca 24, 2013, 07:36:01 » |
|
Kucyk to kucyk, na cholerę drążyć temat?
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #22 : Lipca 24, 2013, 08:21:08 » |
|
No to wygląda tak: ja ustawiłem sobie śmiechowy avatar, Pansy zapragnęła mnie przebić poziomem żenady co jej się udało. Po drodze Arek komentował, a Laszk i Ramon napisali o sobie. Po co to? Właściwie nikt nie wie, ale przynajmniej coś się dzieje i jest zabawa.
W sumie warto zapodać nasze aktualne avatary, bo po zmianach archeologia forumowa w przypadku tego wątku miałaby problem (nie kopiujcie linków bezpośrednio z nich, po zmianie z pewnością znikną):
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipca 24, 2013, 08:23:09 wysłane przez Mistrz Budzimir VII »
|
|
Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś! (-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #23 : Lipca 24, 2013, 08:25:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #24 : Lipca 24, 2013, 09:29:56 » |
|
Aktualny Dżofrej:
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #25 : Lipca 24, 2013, 09:38:38 » |
|
Ja nie wiem skąd się wziął mój avatar. Budzimir ma go na koncie steam, w dziale skrinszoty.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #27 : Lipca 24, 2013, 09:46:38 » |
|
Nigdy, jeszcze tam jakieś obrzydliwe treści znajdę.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|