|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #16 : Lipca 19, 2013, 10:02:30 » |
|
Ale nie wszyscy na zlecenie. A tak poza tym to dlaczego Arya nie powiedziała w Harenhall Boltonowi kim jest?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #18 : Lipca 20, 2013, 11:07:16 » |
|
Jakąś taką średnią popularnością cieszy się ta ankieta. Mało kto w ogóle kojarzy termin "Pieśń Lodu i Ognia". Pewnie tylko Arek jeszcze zagłosuje. Królu: głosuj na Grę Tronów!
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #20 : Lipca 20, 2013, 10:41:28 » |
|
To ja nawet nie czytałam tej sagi i nie pamiętam, czy mówiłeś mi Budzimirze, by zacząć od książki, czy od serialu..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #22 : Lipca 21, 2013, 11:10:31 » |
|
Ale ten serial jest cieniutki. Twórcy nie postarali się o jakikolwiek rozmach. Co to ma być: Królewski orszak liczący 30 osób, wielka Dothracka uczta, na którą przyszło może z 25 ludzi i wielki turniej, który ogląda z 70 gapiów? Wszystkie wydarzenia są tam uproszczone i skrócone w porównaniu z książką. I jeszcze te smaczki w stylu Renly'ego i Lorasa...
A mi Grę o Tron czytało się bardzo dobrze. Nie wiem na co konkretnie narzekasz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #24 : Lipca 21, 2013, 01:38:00 » |
|
To wiem. Ale co jest w nim złego?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #26 : Lipca 21, 2013, 02:01:31 » |
|
Ojej, a autor specjalnie dawał im jedno lub dwusylabowe imiona, żeby było łatwo ogarnąć. Ja tam rozumiałem kto jest kim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #28 : Lipca 22, 2013, 12:51:29 » |
|
E no, kto zagłosował na Starcie Królów? To nie fer, Gra o Tron musi wygrać. Gdzie jest Joksynil, on pewnie lubi Grę o Tron.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|