Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #45 : Października 24, 2013, 08:46:00 » |
|
To co, robimy ten Zjazd czy nie? Warto by się pośpieszyć, bo jeszcze zapomnę jak się gra w Warbanda. Jeśli nikt nie ma czasu tego zorganizować to ja mogę się tym zająć. Tyle, że wtedy Zjazd będzie odbywał się w GW.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Moderator
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #46 : Października 24, 2013, 08:49:21 » |
|
Chyba to nie ma znaczenia gdzie to się odbędzie i żaden obywatel nie miałby nic przeciwko. Jak widzicie, ja aktualnie jestem w stanie, jak ja to określam, stałego bywalca niematerialnego i co z tego wynika nie mam inicjatyw na życie tutaj ani nigdzie indziej.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #47 : Października 24, 2013, 09:34:53 » |
|
Jako pomysłodawca, obstaję przy organizacji zjazdu przeze mnie, co z resztą poruszać mają obrady KC PRL. Mam nadzieję, że w sobotę będę się mógł poświęcić pisaniu czegoś konkretnego na forum, a jeśli tak będzie to do końca tygodnia, może uda się wszystko wyjaśnić.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #48 : Października 24, 2013, 09:52:29 » |
|
Jestem gotów objąć zjazd swoim patronatem. Jako miejsce rzeczywiście warto wybrać Weerland. Trzeba wypróbować Arenę Gniewomira.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #49 : Października 24, 2013, 10:17:06 » |
|
Co do miejsca, to nie mam w sumie nic przeciwko, chociaż z drugiej strony, moglibyśmy wybrać jakieś bardziej neutralne miejsce. No ale tak czy tak, dajcie mi czas do soboty, włącznie.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #50 : Października 26, 2013, 04:41:30 » |
|
Suche Tataraki. Ewentualnie mogę ugościć wszystkich w Ulaanbaatar. Dużo miejsca, a mało do zniszczenia.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #51 : Października 26, 2013, 05:00:01 » |
|
Suche Tataraki są tam na pograniczu trzech guberni?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #52 : Października 26, 2013, 05:01:55 » |
|
Powiedzmy, że tak. U nas w Hirschbergii to to się nazywa Też Suche Tataraki, a w GZ to chyba Trockenkalmusen.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #53 : Października 26, 2013, 05:21:10 » |
|
W takim razie to jest najlepsze miejsce.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|