Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #30 : Czerwca 29, 2013, 09:40:10 » |
|
To by było piękne, stalibyśmy się bohaterami memów! Przedstawili by nas jako żart w teleekspresie! Musimy to zrobić!
Tak dla pewności: Marciszów jest w powiecie kamiennogórskim? Jeśli tak to spotkanie najlepiej zorganizować w Jeleniej Górze.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #31 : Czerwca 29, 2013, 09:53:49 » |
|
Tak, w kamiennogórskim.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #32 : Lipca 01, 2013, 10:26:59 » |
|
Gdybyśmy zrobili wreszcie flagę to by można było zrobić uroczyste przejście delegacji ZSKHiW przez pierwszego maja z finałem w ratuszu, gdzie domagalibyśmy się spotkania z miejscowym frarem.
Tak, trzeba w końcu pomyśleć o tej fladze. Moglibyśmy z nią chodzić na różne wiece polityczne.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #33 : Lipca 02, 2013, 11:10:05 » |
|
Moja babcia prawdopodobnie byłaby ją w stanie uszyć, ale głupio mi jest do niej iść z prośbą o uszycie flagi. Ewentualnie możemy się złożyć i gdzieś złożyć jakieś zamówienie.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #34 : Lipca 03, 2013, 10:30:01 » |
|
Już dawno miałem poszukać jakiejś firmy w Hirschberg, lecz nie miałem czasu. Wypada wrócić do tej idei.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #35 : Czerwca 06, 2014, 05:49:02 » |
|
Panowie i... no Panowie, czy w tym roku może też się spotykamy? Wiem, że w tamtym roku mnie nie widzieliście(lub widzieliście w oddali) więc ja wyciągam rękę do Was i się was pytam: Czy się w tym roku spotykamy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #36 : Czerwca 06, 2014, 05:57:12 » |
|
Ta, w Lipcu czy Sierpniu w Katowicach, wspólnie z Aryunem.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #37 : Czerwca 06, 2014, 06:03:41 » |
|
Nie jadę do goroli, poza tym to ZSKHiw więc co najwyżej Wrocław.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #38 : Czerwca 06, 2014, 07:59:01 » |
|
Ja tam proponuję mieszkanie Budzimira. Żart. A tak na poważnie to może być Wrocław.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #39 : Czerwca 06, 2014, 07:59:51 » |
|
Ametyst proponuje Katowice.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #40 : Czerwca 06, 2014, 08:00:25 » |
|
poza tym to ZSKHiw więc co najwyżej Wrocław.
A co, wyganiasz mnie?!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #42 : Czerwca 06, 2014, 08:50:33 » |
|
Widzicie! Od chyba pół roku planowany jest wspólny, ZSKHiW-Aryuński zjazd, więc mi tu nie gadaj rasisto Helmucie. Cały Aryun jest za Katowicami, a tutaj Ja, Ametyst, Budzimir a Ciecieradowi to obojętne  EDIT: Już poprawiłem imię 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwca 07, 2014, 12:25:52 wysłane przez Tobiasz von Richtoffen-Deithven »
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #43 : Czerwca 06, 2014, 11:18:08 » |
|
Moje imię małą literą, skandal! Chamstwo, kłamstwo i pogaństwo!  A tak na poważnie, to zjazd, jak już mówiłem byłby optymalny we Wrocławiu, z tym że wątpliwości Aryuńczyków sprawiają, że jestem w stanie spotkać się gdziekolwiek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #44 : Czerwca 08, 2014, 11:03:35 » |
|
Tylko, że my będziemy musieli zap... jechać około 5 godzin pociągiem. Szacując zapłacimy około 40 zł w jedną stronę. Do Wrocławia będziemy jechać około 1,5 do 2 godzin i zapłacimy mniej więcej 18 zł.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|