Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #195 : Maja 02, 2014, 04:46:01 » |
|
Misja zakończona sukcesem! Dotarłem na Grapy. Wprawdzie słynna pęknięta rura oblała mnie szambem, ale strażnicy zorientowali się, że ja to ja. Obecnie wszyscy funkcjonariusze Zlewniańskiej jednostki CIA ruszyli wam na pomoc: 
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #197 : Maja 02, 2014, 07:45:46 » |
|
Udało się! Funkcjonariusze CIA znaleźli waszą kryjówkę! Jesteście uratowani! Odłóż ten nóż Budzimirze, Tobiasz nie musi umierać, zaraz damy Ci coś innego do jedzenia. Helmut także został przed chwilą znaleziony, mimo iż trochę się oddalił. Ale co to? Korzystając z nieobecności stróżów prawa tysiące Zlewnian przypuściło udany szturm na "bramę do lepszego świata" i przedostało się do właściwego Hirschbergu. Katastrofa! Co my teraz zrobimy? 
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #198 : Maja 02, 2014, 08:01:42 » |
|
Może obiecamy im wizy do Hirschbergii? Albo nie,coś bardziej przyziemnego...może do Aralii?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #199 : Maja 02, 2014, 09:08:33 » |
|
To teraz ci ludzie zaleją Hirschberg? Musicie coś z tym zrobić! Kgh jest zbyt... niegodne dla takich... wspaniałych ludzi. Tak. Trzeba ich powstrzymać.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #200 : Maja 03, 2014, 08:48:28 » |
|
Boże... po czyjej być stronie, z jednej biegnie masa dobrych Zlewiańczyków, a z drugiej stoi mur CIA. Iwan, Wania i reszta, za mną! Biegnie na najwyższy budynek w Zlewnii ze swoją bandą
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #202 : Maja 03, 2014, 12:52:52 » |
|
Ależ moja rezydencja ma dach skośny, kryty dachówką. Nie da się na nim wygodnie stać. Tymczasem funkcjonariuszom CIA udało się zabezpieczyć osiedle Brama. Mimo to do Hirschbergu zdążyło uciec co najmniej 5000 Zlewnian. Obecnie zajmują się oni rabowaniem, podpalaniem i gwałceniem. Bezradne HOMO biega w kółko i płacze. No cóż, to już KGH, wiec niewiele nas to obchodzi. Mimo to przydałby się zagonić uciekinierów z powrotem do enklawy, by Zlewnia nie wypadła źle w statystykach imigracji. Zajmą się tym moi najemnicy. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #203 : Maja 03, 2014, 03:17:09 » |
|
Ależ moja rezydencja ma dach skośny, kryty dachówką. Nie da się na nim wygodnie stać.
A wyląduje na nim helikopter?
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
|
|
Sergjos Dimitrosigos
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #206 : Maja 03, 2014, 09:21:05 » |
|
Spałujmy Zlewian, może dadzą się poskromić, jeśli trzeba będzie strzelać!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #207 : Maja 03, 2014, 10:53:32 » |
|
Panie, ja jestem konserwatywny, ale żeby ludzi pałować za bunt to nigdy. Trzeba zastosować pokojowe rozwiązania, jak np. poczekać do następnej Kadencji Rządu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #208 : Maja 04, 2014, 11:55:26 » |
|
Spałujmy Zlewian, może dadzą się poskromić, jeśli trzeba będzie strzelać!
Prawdziwy Hirschberg 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #209 : Maja 04, 2014, 11:57:47 » |
|
Funkcjonariusze CIA starają się zapędzić zbiegłych Weerlandczyków tam gdzie ich miejsce - do Zlewni. Jest to jednak bardzo trudne. Wielu uciekinierów twierdzi, że woli umrzeć niż wrócić do weerlandzkiej enklawy. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|