|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #75 : Listopada 21, 2013, 07:43:10 » |
|
Trzymajcie mnie...
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #77 : Listopada 21, 2013, 08:24:49 » |
|
Aż wstyd pisać mi tak zaniżający poziom forum komentarz ale nie mam nic więcej do powiedzenia:
"Aha"-Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #79 : Listopada 21, 2013, 08:49:29 » |
|
Ucieka tamtą furtką
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #80 : Listopada 21, 2013, 10:42:38 » |
|
KRPW pokazało, że będzie wszelkimi możliwymi sposobami dążyć do uniemożliwienia nam prowadzenia działań mających na celu pomoc Hirschbergom. Powstańcie Zlewiańczycy... Zlewianie... Zlewy... No Wy! PRL poprowadza Was do dobrobytu i ogólnej szczęścliwości.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #82 : Listopada 21, 2013, 11:16:09 » |
|
Tak jak nie było winą hameryki, że nie zniszczyliśmy portalu wcześniej.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #83 : Listopada 21, 2013, 11:22:24 » |
|
Zlewiańscy żołnierze znakomicie wykazali się znajomością kanałów i ścieżek w obronie stolicy. Ci którzy polegli w walce z agresorem nie chcieliby wznosić mu pomników.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #84 : Listopada 22, 2013, 05:08:30 » |
|
A ci którzy przeżyli z radością szabrowali opuszczone dzielnice. I właśnie za to są wdzięczni Śp. Joksymilowi Obfitemu.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #85 : Listopada 22, 2013, 07:25:07 » |
|
Nie wiem gdzie więc napiszę to tu.Już mnie nudzą niektóre wątki m.in. ten...
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #86 : Listopada 22, 2013, 09:39:50 » |
|
Ale rozwiń jakoś swoją wypowiedź. Jeśli nudzi cię ten wątek to po prostu go nie czytaj.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #87 : Lutego 11, 2014, 08:03:16 » |
|
Mieszkańcy Zlewni są ostatnio pobudzeni. Oburzyło ich wybranie Mondego na Premiera. Wysłali niewolników pod bramę, próbują wejść na Grapy, aby udzielić mi poparcia!  Powoli kończy nam się gówno do ich oblewania, nie chcę mieć nic wspólnego z tymi brudasami, ale chyba nie mam wyboru. Tym bardziej, że szykują taran:  Czy wpuścić kilku, oblać mydlinami i spytać o co dokładnie im chodzi? Przecież jest zima, bagna zamarzły, poziom życia jest więc wyższy!
|
|
|
|
|
|
Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś! (-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #88 : Lutego 11, 2014, 10:10:10 » |
|
A po co wpuszczać? Wyślij do nich jakiegoś negocjatora. Graj na czas, dopóki nie skończymy tworzyć CIA. Potem się z nimi rozprawimy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #89 : Lutego 14, 2014, 05:14:03 » |
|
Wciąż się dobijają, a wpuszczę jednego, tylko oblejemy go stężonym wodorotlenkiem sodu. Pół godziny później. Witaj nędzna poczwaro, czego chcecie?
-Panie nasz i Mistrzu Siódmy Tego Imienia! Zło w kanałach się czai, żywi umarli z nich wychodzą po deszczach i śniegach. Ludzi zjadają, ale w sumie to przeludnienie jest to i się nie przejmowaliśmy. Poza tym prosto toto zabijać! -To czego tu skoro problemu nie ma? -Pojawiły się nowe stwory, wychodzą nawet przy suchym powietrzu, są szybkie, inteligentniejsze niż standardowy Weerlandczyk i kradną bimber! Tego już za wiele! Pojawiły się tuż po wybraniu Mondego, więc to absolutnie jego wina! Tylko Wielki Mistrz Budzimir VII może nas ocalić wyzwalając nas spod jarzma Aralii! -No dobra, oficjalnie ogłaszam, że Erick Monde nie jest premierem dla Zlewni! To nie nasz rząd! A teraz możesz sobie iść? -Dziękujemy za ten wielki gest, na pewno wzrośnie od tego nasz poziom życia! -No won stąd!
No i teraz mam spokój, znowu nie muszę niczego robić!
|
|
|
|
|
|
Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś! (-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

|
|
|
|