Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« : Czerwca 02, 2013, 06:51:24 » |
|
Gdy studiowałem historię naszego kraju, zafascynowała mnie postać Ataresa. Ten wspaniały mąż i wybitny wojownik na początku minionego przed wiekami czerwca opuścił wieś Sęk i wyruszył na podbój Neomezytu mając zaledwie 100 ludzi z czego 60 dowódców. Temu wydarzeniu nasze państwo zawdzięcza obecną postać. Jego odwaga może być inspiracją dla współczesnych, a jego inteligencji nie powstydziłby się niejeden uczony. Aby uhonorować tą niedocenioną postać, ogłaszam Ataresa Królową Weerlandu. Oby nie powstał z grobu i nie narobił nam wstydu! Dla uczczenia tego wydarzenia w środku Wielkiej Narodowej Bimbrowni powiesimy ten pomnik: 
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #2 : Czerwca 02, 2013, 06:53:51 » |
|
I ja mam teraz z nim tego... eeee ma za niego wyjść? Weźcie się, jaki żaal. Za karę nakazuję Ci poślubić Kazimierza.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #4 : Czerwca 02, 2013, 08:12:34 » |
|
Ale Atares to Królowa Weerlandu, a ty jesteś królem ZSKHiW. To co innego.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #5 : Czerwca 02, 2013, 09:41:45 » |
|
Jestem królem Hirschbergii i Weerlandu, więc Ataresowi należy się 1/4 mojej sypialni. To mnie przeraża.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #7 : Czerwca 03, 2013, 04:46:25 » |
|
Jestem królem Hirschbergii i Weerlandu, więc Ataresowi należy się 1/4 mojej sypialni. To mnie przeraża.
A jakby Hirschbergia i Weerland (a może jeszcze Bździszewo i Aralia) miały różne (ładne) królowe to też by Cię to królu przerażało?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #8 : Czerwca 03, 2013, 06:28:02 » |
|
Wolałbym to od Ataresa.
PS. To w Aralii są kobiety?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #10 : Czerwca 03, 2013, 06:44:19 » |
|
Z tego co wiem to tylko Monde tam żyje.
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #11 : Czerwca 03, 2013, 06:57:35 » |
|
Gdzie tam, przecież Monde mieszka w sądzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #12 : Czerwca 03, 2013, 07:32:03 » |
|
Arek, no ale co ty, przecież Atares to facet. To że ktoś jest królową, to nie oznacza chyba, że musi być kobietą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #13 : Czerwca 12, 2013, 08:23:21 » |
|
To w Aralii żyje jakieś stworzenie?
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #14 : Czerwca 13, 2013, 07:30:31 » |
|
No tak. Protisty, mutanty i AAN.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|