hostek80
Imigrant
Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #195 : Maja 28, 2015, 10:29:21 » |
|
piekna nagroda!
heh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #196 : Maja 29, 2015, 10:56:04 » |
|
Chyba przekształcę Złotą Łopatę w Nagrodę Złotej Łopaty im. Hostka 80, w uznaniu dla zasług Ekscelencji w rozwój poziomu debaty publicznej.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #198 : Czerwca 27, 2015, 08:33:08 » |
|
Tak, ten wątek jest z maja... sprzed dwóch lat.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #199 : Czerwca 27, 2015, 08:35:55 » |
|
I jeszcze jakiego pochodzenia!
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
99urbaniak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #200 : Lutego 03, 2016, 12:27:23 » |
|
ja wychowany jako katolik, ale obecnie nie jestem żadnej wiary. Nie wierze w żadne bóstwo. Ale jeszcze się nie wypisałem, z tego co wiem to nie takie proste
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #201 : Lutego 05, 2016, 06:08:38 » |
|
Kolejny bot wysłany przez Wielkiego Sternika! Chwała monarchosocjalistycznej informatyzacji!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #202 : Lutego 05, 2016, 06:09:48 » |
|
A nie przypadkiem przeciwko Sternikowi?
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #203 : Lutego 05, 2016, 06:21:46 » |
|
Stwarza pozory żeby stymulować naszą aktywność.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #204 : Lutego 07, 2016, 04:39:31 » |
|
Kolejny bot wysłany przez Wielkiego Sternika! Chwała monarchosocjalistycznej informatyzacji!
On teraz w niebie jest i stamtąd patrzy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #205 : Czerwca 02, 2021, 09:01:59 » |
|
wyraźnie sprzyjają interesom jednej konkretnej partii politycznej?
To akurat może wynikać z prostego faktu, że polska prawica nie jest zbytnio zróżnicowana. A te partie, które są nie mają nawet szans na wejście do Sejmu z wyjątkiem największej(a wg. ostatnich sondaży ta jedna konkretna partia polityczna, o której mowa ma nawet szanse wygrać). Alternatywą dla nich są partie lewicowe i centro-lewicowe. Zatem nie ma wielkiego wyboru, a naturalnym jest popieranie tego, którego obietnice są zgodne z naszymi poglądami i ma największą szansę ich realizacji. Choć oczywiście - zbyt wielkie poparcie Kościoła też nie jest dobre, bo sprawia że można wykorzystać religię w celu zdobycia władzy. Dlatego zgadzam się, że pewne rzeczy trzeba zmienić. Jakże naiwne były te słowa towarzysza Septimusa o polskiej prawicy. xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #206 : Czerwca 06, 2021, 02:46:38 » |
|
Nie, publicznie całując się i obmacując- tym gorszą. Gorszą tym, że facet przebrany za prostytutkę całuje się z innym lub robi jakieś kopulacyjne gesty. Nie takie rzeczy geje na swoich paradach robią. Nie wiem, nie widziałem. Twoją wypowiedź Arku można zinterpretować jako lekką sugestię, że na takowe chadzasz.. Albo to ze mną jest źle..  A tak swoją drogą to co by nie mówić to już jako Ametyst na serio zacząłem tam chadzać. xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #207 : Czerwca 06, 2021, 09:38:05 » |
|
Nie, publicznie całując się i obmacując- tym gorszą. Gorszą tym, że facet przebrany za prostytutkę całuje się z innym lub robi jakieś kopulacyjne gesty. Nie takie rzeczy geje na swoich paradach robią. Nie wiem, nie widziałem. Twoją wypowiedź Arku można zinterpretować jako lekką sugestię, że na takowe chadzasz.. Albo to ze mną jest źle..  A tak swoją drogą to co by nie mówić to już jako Ametyst na serio zacząłem tam chadzać. xD Zawsze wiedziałem, że Ametyst miał rozum i godność człowieka.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Premier ZSKHIW. Gubernator Aralii. Pan na Araknie
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #209 : Czerwca 07, 2021, 10:10:25 » |
|
Zgadzam się z każdą literką napisana przez Wielkiego Sternika, jego słowo to prawo. Od jutra zaczne chadzać do kościoła i składać obfite dary kapłanom, Wielki Sternik nie mógł sie mylić, to fizycznie niemożliwe
|
|
|
|
|
|
pre/mier , osoba premiernicza, psoba
|
|
|
|