|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #15 : Maja 24, 2013, 03:00:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #16 : Maja 24, 2013, 07:04:19 » |
|
Czemu u nas nie ma ławy przysięgłych? Trzeba to natychmiast zmienić!
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #17 : Maja 24, 2013, 07:15:51 » |
|
Bo to amerykański wynalazek od Realnych.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #18 : Maja 24, 2013, 10:04:35 » |
|
Chciałabym rozpocząć 30 maja, liczę, że strony będą mogły się stawić?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #20 : Maja 25, 2013, 10:14:49 » |
|
A mi nie bardzo- nie wiem czy Wysoki Sąd wie, ale w święta realiozy kompa nie włączam. Piątek byłby dobry, jeśli to nie problem...
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #21 : Maja 25, 2013, 11:09:38 » |
|
Ja nie rozumiem - Kościół w żaden sposób nie zabrania korzystania z komputera i internetu w święta.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #22 : Maja 25, 2013, 08:06:30 » |
|
Dla mnie ZSKHiW to nie jest praca niekonieczna, a relaks i przyjemność, jednak oczywiście wezmę słowa pana Mondego pod uwagę. Ostateczny termin rozprawy podam w poniedziałek. Prawdopodobnie pan Monde otrzyma głos jako pierwszy, więc zależy mi na jego obecności.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #24 : Maja 25, 2013, 08:18:52 » |
|
Damy radę!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #26 : Maja 27, 2013, 09:10:33 » |
|
Cieszę się, że Wysoki Sąd raczył tolerować moje zwyczaje. Oczywiście, w piątek będę na 100%!
Co do Kościoła, oczywiście nie zabrania z korzystania komputera czy internetu, to raczej moje noworoczne postanowienie (sprzed wielu lat).
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #27 : Maja 27, 2013, 09:35:31 » |
|
Zarządzam rozpoczęcie rozprawy apelacyjnej w piątek 31 maja w godzinach popołudniowych.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|