|
Erick Monde
|
 |
« : Maja 23, 2013, 10:48:57 » |
|
Zgłaszam prośbę o ponowne rozpatrzenie procesu (Deriktor vs Monde) z innym składem sądowym, ponieważ sędzia Arkadiusz II Filip jest jednocześnie Arcibokassą, czyli osobą, która karę pieniężną mi zadała. Prosiłbym o ponowne rozpatrzenie mojej sprawy, poniżej przedstawiam listę proponowanych osób, które mogłyby być sędziami. Ramon Serano- Lopez Andrzej Swarzewski Pansy Anclair Swarzewska Krzysztof SeptimusZ góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie tej sprawy- Erick Monde- Kovacs
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #2 : Maja 23, 2013, 12:47:17 » |
|
Cóż, mogę przyjąć. Proponuję Pansy, gdyż jest ostatecznie chyba jedyną osobą niezwiązaną z żadnym stronnictwem politycznym.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #3 : Maja 23, 2013, 01:58:00 » |
|
Ja też.Racja byłem przez chwilę w PRL ale ostatecznie nie chcę mieć nic związanego z polityką.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maja 23, 2013, 04:33:08 wysłane przez Ramon Serano-Lopez IV »
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #4 : Maja 24, 2013, 12:49:08 » |
|
Jeśli do poniedziałku Pansy nie pojawi się na forum, to przewodniczyć będzie Ramon- jeśli to nie problem oczywiście. Bo nawet nie wiem kto o tym decyduje.
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #5 : Maja 24, 2013, 01:01:03 » |
|
Mi to nie przeszkadza.
|
|
|
|
|
|
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #6 : Maja 24, 2013, 01:29:12 » |
|
Do antypatriotów i niewdzięczników:
Gdyby obywatel władzę w osobie Króla, rządu, parlamentu czy sołtysa obrażał, To natychmiast będzie skazan Na wpłacenie państwu maksymalnie dziesięciotysięcznej kwoty pieniędzy, Lub na pobyt w więzieniu do pięciu miesięcy. Ten fragment również może dotyczyć zakłócania głosowań, bo przeszkadzając w obradach, obraża się się parlament. Zakładając, że parlament obraduje na terenie KGH, to nie będzie wątpliwości, co do legalności wyroku.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #7 : Maja 24, 2013, 01:31:31 » |
|
Ciii... może uda mi się coś zarobić do zamku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #9 : Maja 24, 2013, 02:41:26 » |
|
Mogę być sędzią ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #10 : Maja 24, 2013, 02:42:00 » |
|
Sędzią będzie Pansy, gdyż jest osobą dosyć obiektywną, o ile oczywiście wyrazi zgodę.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #11 : Maja 24, 2013, 02:45:14 » |
|
A dlaczego nie ja ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #12 : Maja 24, 2013, 02:46:48 » |
|
Uznałem, że tow. Anclar ma większe doświadczenie i była już świadkiem kilku procesów. Mowa tu także o poprzednim jej wcieleniu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #13 : Maja 24, 2013, 02:50:41 » |
|
Dobrze ale jak ona nie będzie chciała to ja jestem chętny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #14 : Maja 24, 2013, 02:55:24 » |
|
Zgłaszam, że jestem obecna i chcę sędziować
|