Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« : Maja 03, 2013, 10:08:41 » |
|
Wy stoicie z tyłu i się nie odzywacie dopóki wam nie pozwolę i krzywdy nikomu nie zróbcie.
Laszku! Podejdź no do płota!
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #1 : Maja 03, 2013, 10:56:58 » |
|
Ratunku, znaleźli mnie! Będę z wami rozmawiał tylko przez mojego rzecznika: 
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #3 : Maja 04, 2013, 10:47:37 » |
|
No więc, chcielibyśmy rozpocząć negocjacje w sprawie weerlandzyzacji Grabiny. Jako, że chcemy się najpierw dowiedzieć czy sami macie jakąś propozycję oddajemy głos rzecznikowi. (Cyganie z siekierami krzywo na niego patrzą)
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maja 04, 2013, 09:43:46 wysłane przez Ciecierad Ciecieląg »
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #4 : Maja 04, 2013, 11:36:25 » |
|
Rzecznik patrzy krzywo na Cygan z siekierami, po czym zabiera głos:
Oczywiście, że mamy! Grabina zostanie włączona do Weerlandu, a jej ludność zweerlandyzowana. To jedyna słuszna droga postępu.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #5 : Maja 04, 2013, 11:42:33 » |
|
(Cyganie jeszcze krzywiej patrzą na rzecznika)
W takim razie nie nie możemy się na to zgodzić, jako, że my chętnie włączylibyśmy Weerland do Grabiny. Może spróbujmy kompromisu. Wasi ludzie zaprzestaną weerlandyzacji, a w zamian za to my nie użyjemy naszych najsilniejszych argumentów słownych oraz zaprosimy Weerlandczyków na coś do pica. Co Wy na to?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maja 04, 2013, 09:45:27 wysłane przez Ciecierad Ciecieląg »
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #6 : Maja 04, 2013, 11:54:17 » |
|
I dadzą mi 8 Weerlandzkich cyganów !!
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #7 : Maja 04, 2013, 11:57:59 » |
|
A po co Ci tyle tych Cyganów? Poza tym możemy ich wynegocjować później, już po zakończeniu tej sprawy, bo jak damy za ciężkie warunki to się nie zgodzą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #8 : Maja 04, 2013, 12:43:09 » |
|
Ciecieradzie ja zbieram pokemony. 3 tobie dałem na chwilę,mam cygana Roberta,tylko mi tych 8 cyganów brakuje.
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #9 : Maja 04, 2013, 03:17:10 » |
|
Rzecznik odpowiada:
To wielce trudna decyzja. Wielebny musi się nad tym zastanowić. Jednak nie może się dać zastraszyć, musi walczyć o dobro Weerlandu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #10 : Maja 04, 2013, 03:24:21 » |
|
Moi ludzie się niecierpliwią, ale damy Wam czas na zastanowienie. Kiedy Wielebny będzie rozmyślał ja tu postoję przy płocie i pomyślę trochę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #11 : Maja 04, 2013, 05:56:26 » |
|
Rzecznik przynosi odpowiedź:
Nie poddamy się w chwili triumfu! Właśnie zajęliśmy drugi metr kwadratowy Grabiny!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #12 : Maja 04, 2013, 07:14:50 » |
|
W takim razie, do mojej poprzedniej oferty mogę dodać trochę drewna z mojej palisady.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #13 : Maja 04, 2013, 08:22:43 » |
|
Ale jak zajmiemy Grabinę to wytniemy tam każde drzewo, przerobimy i będziemy mieli tysiąc palisad.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #14 : Maja 04, 2013, 09:40:38 » |
|
Z tym, że nie przejmiecie Grabiny, bo Wam to uniemożliwimy.Negocjujemy więc aby to uniemożliwić bardziej po przyjacielsku. Skoro jednak nie zadowoli Was rozstrzygnięcie za pomocą negocjacji, to te negocjacje zakończymy i nie zaprosimy Was na coś do picia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|