Tomasz Wettyn-Weerland
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« : Kwietnia 28, 2013, 04:46:28 » |
|
Tak jak w temacie: Witam się z Wami! W ZSKHiW musi być jakiś Victoriańczyk, u nas tak wielu z ZSKHiW. A dzikie ordy muszą się rozwijać.
|
|
|
|
|
|
(~) Tomasz Juliusz baronet Valois - Wettin von Weerland - Bonaparte 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #1 : Kwietnia 28, 2013, 04:47:31 » |
|
Witaj,
cieszę się, że przybyłeś. Tak jak już wspominałem wkrótce wydelegujemy odpowiednią delegację i, jak sądzę, stosunki pomiędzy KV i ZSKHiW ulegną znacznej poprawie jeszcze przed Kongresem.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Tomasz Wettyn-Weerland
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #2 : Kwietnia 28, 2013, 04:48:30 » |
|
Rad jestem wielce z tego powodu bracie - królu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #3 : Kwietnia 28, 2013, 04:54:17 » |
|
Ostatecznie nie wiem jak Ty, lecz ja jakiś czas temu przestałem korzystać z nazwiska von Weerland. Trzeba będzie zorganizować zjazd rodowy. Z tego co wiem to używamy nawet różnych herbów...
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
Tomasz Wettyn-Weerland
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #5 : Kwietnia 28, 2013, 05:11:58 » |
|
I witam Mistrza Budzimira. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #6 : Kwietnia 28, 2013, 05:25:22 » |
|
Witam, zapraszam do Guberni Weerlandzkiej.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #7 : Kwietnia 28, 2013, 06:59:52 » |
|
Polecam, świetny bimber tam mająOczywiście zapraszam do Guberni Zachodniej. Nie ma tam niczego, więc potrzebujemy nowych mieszkańców, a każdy takowy będzie dla nas prawdziwym błogosławieństwem.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Tomasz Wettyn-Weerland
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #8 : Kwietnia 30, 2013, 03:59:29 » |
|
Jego Królewska Mość Fryderyk August w swoim postanowieniu mianował mnie królewskim dyspozytariuszem w ZSKHiW.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #10 : Maja 05, 2013, 05:11:08 » |
|
Również mnie to raduje. Mam nadzieję, że umowa uznaniowa to już kwestia tygodni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|