Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #30 : Maja 21, 2013, 02:23:08 » |
|
Ten to wie najlepiej !!!
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #31 : Czerwca 02, 2013, 06:20:23 » |
|
Mieszkańcy guberni wrócili do życia, ale ciągle są pozbawieni wszelkich udogodnień. Nie ma miejsc pracy dla młodzieży i dla ludzi. Mieszkańcy organizują się w małe grupy przestępcze i grupami, podobnymi do stad walczą o byt. Grupy takie zajmują opuszczone mieszkania i kontrolują dane tereny. Co każda lepsza siedziba jest obiektem walk wielu takich grup. Musimy szybko zacząć coś z tym robić. Za niedługo ruszy budowa autostrady, to ludzie niektórzy częściowo polepszą sobie warunki(zdobędą żywność pieniądze itd). Całkiem inaczej przedstawia się życie na Stepach. Tamtejsi Germanie żyją tak jak zawsze wypasając trzody, robiąc pielgrzymki do Siegfried itd.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #32 : Czerwca 02, 2013, 07:46:52 » |
|
Mieszkańcy guberni wrócili do życia, ale ciągle są pozbawieni wszelkich udogodnień. Nie ma miejsc pracy dla młodzieży i dla ludzi. Bo nie ma młodzież pracy, zaczepiają, napadają i tak dalej. Trzeba więc skupić się na cinkciarstwie oraz obsłudze wojsk, w związku z manewrami, które kiedyś tam nastąpią. Mieszkańcy organizują się w małe grupy przestępcze i grupami, podobnymi do stad walczą o byt. Niech ich biorą do milicji. Grupy takie zajmują opuszczone mieszkania i kontrolują dane tereny. Co każda lepsza siedziba jest obiektem walk wielu takich grup. Rozdzielić między rząd, gubernię i mnie. Za niedługo ruszy budowa autostrady, to ludzie niektórzy częściowo polepszą sobie warunki(zdobędą żywność pieniądze itd). Całkiem inaczej przedstawia się życie na Stepach. Tamtejsi Germanie żyją tak jak zawsze wypasając trzody, robiąc pielgrzymki do Siegfried itd. Kolej to podstawa! Kiedy w końcu dowiem się jak to będzie u Was z zatwierdzaniem umowy?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #33 : Czerwca 02, 2013, 08:15:45 » |
|
A niby jak autostrada pomoże im w zdobywaniu żywności?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #34 : Czerwca 02, 2013, 08:17:45 » |
|
Robotnicy będą otrzymywać zapłatę np. w formie minimalnych racji żywnościowych. Poza tym pomyliłem się, chodziło o linię kolejową.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #35 : Czerwca 02, 2013, 09:34:23 » |
|
A niby jak autostrada pomoże im w zdobywaniu żywności?
Przecież żywność jeździ samochodami. To powszechnie wiadomo.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #36 : Czerwca 24, 2013, 12:33:24 » |
|
Gubernia tętni już życiem, ale jest to nędzne życie. Trzeba sprawić ludziom godziwe warunki. Jak na razie spotkałem się z robotnikami pracującymi przy autostradzie i okazało się, że każdy w nich miał w kieszeni kilka pająków, które wlazły mu do ubrań jeszcze w Bździszewie. Za każdego pająka zapłaciłem jednego bola i robotnicy wiwatowali. Obiecałem im, że jak dokończą autostradę, to dostaną dwa razy tyle(czyli tak powiedzmy średnio trzy bole dla każdego robotnika).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #37 : Czerwca 30, 2013, 09:15:57 » |
|
Bździszewianie wciąż żyją w fatalnych warunkach. Grupy, w które łączą się mieszkańcy, a o których pisałem są coraz lepiej zorganizowane ale też coraz bardziej przypominają stada. Trzeba by było na jakiś czas zamknąć Bździszewo dla osób z zewnątrz, ale na szczęście i tak nikt nie chce tam przyjeżdżać.Ludzie nie wyjeżdżają, ponieważ w żaden sposób nie są w stanie zebrać na tyle żywności i wody, żeby starczyły im na wyemigrowanie poza miasto. Z tym trzeba szybko coś zrobić, bo ludzie są zbyt biedni żeby mi wręczać łapówki. To przecież straszne. Wkrótce chyba przemówię do tłumu i obiecam, że wkrótce ludzie będą tam tak bogaci, że zacznę od nich brać jakiś haracz albo coś.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #38 : Czerwca 30, 2013, 09:21:34 » |
|
Rząd chciałby im pomóc, tyle że nie ma pieniędzy. Przykre. Za to Fundacja Młynariewów postara się zdziałać coś w tej sprawie.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #39 : Czerwca 30, 2013, 09:27:09 » |
|
Moja firma jak na razie stoi więc jak coś to mogę wam pomóc ale trzeba powiedzieć mi z co mam się zabrać.
|
|
|
|
|
|
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #40 : Czerwca 30, 2013, 09:42:33 » |
|
Po prostu przyjedź ciężarówką. Ludzie ją sobie kulturalnie rozkradną i będą zadowoleni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #41 : Czerwca 30, 2013, 09:48:36 » |
|
Bez przesady taki sprzęt trochę kosztuje. P.S. Ciecierad w Grabben coś się zaczęło dziać jakieś chopy z bejzbolami chodzą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #42 : Lipca 02, 2013, 12:17:47 » |
|
Na Westpalast zjawia się Gubernator Ciecierad Ciecieląg. Staje na jakimś prowizorycznym podium i zaczyna mówić. Ludzie zaprzestali na ten krótki czas walk aby posłuchać obietnic, które zarządca złoży, okazali mu też olbrzymi szacunek. Towarzysze! Przez długi czas cierpieliście nędzę i dalej będziecie ją cierpieć. Nie mieliście co jeść i teraz też nie będziecie mieli co jeść. Zostaliście bez domów, bez prądu, bez pieniędzy i tacy pozostaniecie. Rząd Wam nie pomógł, ale rząd jest tak samo biedny jak Wy, a nawet biedniejszy. Ale jest jakaś nadzieja. Pomóc podobno mają ObrzyneX i Fundacja Młynariewów. Pomogę Wam również ja. Otworzę nowe zakłady pracy, dla młodzieży i dla ludzi. Tak, bo młodzież nie ma pracy, nie ma pracy. Zakłady nasze są rozwalane, tak jak cegielnia tu w Bździszewie jest rozwalana, tak jak Huta im. Hansa Arshlocha jest rozwalana, tak jak... i inne zakłady są rozwalane. I chcę wyprowadzić milicję na ulicę. Chcę wyprowadzić milicję, żeby milicja pilnowała całego naszego porządku. Żeby starsi ludzie, w podeszłym wieku mogli przejść przez ulicę, bo młodzież zaczepia, napada, napadają itd. Ale ja się nie dziwię się, bo młodzież nie ma ani papierosów, ani alkoholu, ani narkotyków. I chcę surowo karać kierowców... za wszystko. I żeby w urzędzie miejskim prawdziwi ludzie byli. Bo w urzędzie się dzieję się, w milicji się dzieję się, w szpitalach się dzieje się, nie wiadomo co się dzieje się. A ja chcę, żeby nie było bandyctwa, żeby nie było łachmaństwa, żeby nie było niczego i naprawdę, naprawdę będzie alkohol, papierosy i narkotyki. Dziękuję państwu. Po tym przemówieniu Ciecierad pospiesznie się oddalił, a ludzie, po tym jak wstali z klęczek, a właściwie grupy ludzi, znów zaczęły między sobą walczyć, o to, do kogo gubernator mówił i komu obiecywał.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipca 02, 2013, 08:47:45 wysłane przez Ciecierad Ciecieląg »
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #43 : Lipca 02, 2013, 12:30:39 » |
|
To ja te ciężarówki idę przyszykować. Wiesz może co to będzie i ile tego jest ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #44 : Lipca 02, 2013, 02:32:54 » |
|
A na jakie konto wpłacać pieniądze dla tych biednych ludzi? Na Konto Guberni Bździszewo? (poprawcie nazwę konta) Tyle, że ja tam widzę strasznie dużo gotówki. Pomoc mojej fundacji chyba niewiele zmieni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|