|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« : Kwietnia 18, 2013, 02:19:33 » |
|
To tak żeby było zgodnie z prawem: zmieniamy propagandę? Te obecne mi się znudziły. Proponuję też w tym miejscu składać wnioski z ogłoszeniami itp.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #1 : Stycznia 08, 2014, 05:00:33 » |
|
Jeżeli kogoś to interesuje to zmieniłem nazwę KLL Ekspress na Stal-Hydro-Fłot. Na wniosek właściciela rzecz jasna.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Zarząd firmy ObrzyneX
Mieszkaniec
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #2 : Stycznia 13, 2014, 09:18:25 » |
|
Powinny być bo ta co mi wyskakuje "Hańba,skandal,ZSKHiW" może jednak mieć jakiś podtekst.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lutego 07, 2014, 03:58:24 » |
|
Na podstawie http://hirshbergiaweerland.cba.pl/index.php?topic=621.msg40157#msg40157 przenoszę Komisariat Sił Zbrojnych do Archiwum. W razie czego będzie można przywrócić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lutego 12, 2014, 12:07:04 » |
|
Z uwagi na likwidację MN i powołanie organów regionalnych uznałem za dobre przeniesienie działu milicyjnego do archiwum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #5 : Kwietnia 08, 2014, 07:50:42 » |
|
Mam prośbę: jeżeli ktoś z Was zauważy, że gdzieś nie wyświetla się zdjęcie proszę o poinformowanie mnie lub któregoś z Moderatorów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #6 : Kwietnia 08, 2014, 10:49:44 » |
|
A ja miałbym prośbę, żeby mi nie wysyłać do Aralii pseudobywateli jak ten cały Ametyst. Dobry ubaw miałeś Arek? Gratuluję, znowu mnie nabrałeś- ubaw jak cholera! Nie wiedziałem, że taki jesteś...
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #7 : Kwietnia 08, 2014, 05:42:25 » |
|
Ale to był prawdziwy obywatel,ale gdzieś zniknął...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|