|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #30 : Kwietnia 19, 2013, 02:41:04 » |
|
Sprawa dotyczy grzywny z Parlamentu, wezmę pod wzgląd brak możliwości jej spłacenia.
Podtrzymuję pytanie tow. Młynariewa, a Oskarżenie upominam o nieprzerywanie.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #31 : Kwietnia 22, 2013, 11:48:05 » |
|
Ale o które pytanie chodzi bo się zgubiłem?
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #32 : Kwietnia 22, 2013, 07:22:25 » |
|
Chyba co się stało z kasą na twoim koncie. Ale widzę, że już poprawiłeś swoje konto. Tyle, że argument z brakiem środków na zapłatę grzywny jest w takim razie błędny.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #33 : Kwietnia 24, 2013, 10:23:47 » |
|
co do kasy to zrobiłem korektę, i faktycznie brakujące grajcary "się znalazły". Po prostu zawsze byłem kiepski z matmy:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #34 : Kwietnia 25, 2013, 02:23:41 » |
|
Zamykam przewód sądowy. Czy Strony zgłaszają jakieś wnioski?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #36 : Kwietnia 26, 2013, 08:15:48 » |
|
Pokój 3523 a. Oskarżony?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #37 : Kwietnia 26, 2013, 09:50:44 » |
|
brak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #38 : Kwietnia 26, 2013, 11:07:02 » |
|
Daję Stronom jeszcze 24 godziny na ewentualne przypominanie sobie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #39 : Kwietnia 27, 2013, 10:15:00 » |
|
Proszę Wysoki Sąd o zawieszenie obrad do czasu mojego powrotu z reala (czyli do 13maja). Chciałbym zdążyć z mową końcową, jeśli to nie problem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #40 : Kwietnia 27, 2013, 11:08:44 » |
|
No to jest trolowanie. Chcemy wyroku, nie mowy końcowej.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #41 : Kwietnia 27, 2013, 11:11:07 » |
|
Przychylam się do wniosku. Zawieszam rozprawę!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #42 : Maja 13, 2013, 12:10:30 » |
|
Wróciłem, już można wznowić proces. Kto teraz ma się wypowiedzieć??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #43 : Maja 13, 2013, 12:12:06 » |
|
Właśnie miałem to uczynić. Odwieszam rozprawę! Strony mają czterdzieści osiem godzin na zgłoszenie ewentualnych kolejnych świadkó czy też dowodów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #44 : Maja 14, 2013, 02:43:50 » |
|
nie mam świadków ani dowodów
|
|