|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #1 : Marca 26, 2013, 02:30:59 » |
|
SRLA się przypomina?  Weź pod uwagę, że większość Elderlandczyków działa głownie na forum Dreamlandu.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #2 : Marca 26, 2013, 02:33:27 » |
|
No bez przesady, 24 marca, a pisałeś to dzisiaj w nocy, więc raptem dwa dni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #3 : Marca 26, 2013, 02:34:44 » |
|
Nie w nocy. Zegar u nas czasem nawala. 
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #4 : Marca 26, 2013, 02:37:12 » |
|
Przepraszam, było napisane 2 to myślałem, że w nocy, a faktycznie to teraz było. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #5 : Marca 26, 2013, 03:49:28 » |
|
Marcelu nie siedzę przy kompie po nocach (jak król)! Skoro wszyscy są w Dreamlandzie to po co im Elderland? I chociaż w SRLA (jak sugeruje król) było mało ludzi to zawsze tętniło u nas życie:P
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #6 : Marca 26, 2013, 08:15:23 » |
|
Dwuosobowe ale jednak.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #7 : Marca 26, 2013, 10:07:10 » |
|
Po 23 siedziałem chyba ostatni raz z pół roku temu. W sumie to kończę pracę przed Marcelem. I chociaż w SRLA (jak sugeruje Król) było mało ludzi to zawsze tętniło u nas życie:P
No szczególnie przez ostatnie pół roku.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marca 26, 2013, 10:17:54 wysłane przez Arkadiusz II Filip »
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #8 : Marca 27, 2013, 07:50:55 » |
|
A co to moja wina, że Gieorgija nie ma, moja? Ja robię co mogę, żeby forum było żywe... A od czasu podpisania cyrografu paktu Aralia jest państwem w państwie a to jeszcze co innego.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #9 : Marca 27, 2013, 02:36:49 » |
|
A co to moja wina, że Gieorgija nie ma, moja? Ja robię co mogę, żeby forum było żywe... Mówię o SRLA. A od czasu podpisania cyrografu paktu Aralia jest państwem w państwie a to jeszcze co innego. Dokładnie, przecież za nic macie wcześniejsze postanowienia, bo przecież nie są zgodne z Twoim widzimisie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #10 : Marca 27, 2013, 04:59:51 » |
|
Liczy się moje widzimisię?! A nie króla?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #12 : Marca 28, 2013, 07:59:38 » |
|
Akurat Ty o prawie nie powinieneś mówić, posiadaczu klonów. Wywołałeś wojne przez WŁASNE widzimisie, a Twoi siepacze robią wszystko co TOBIE tylko się uroi. I Ty mówisz, że tu liczy się MOJE widzimisię, MOJE?? Nie rozśmieszaj mnie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #13 : Marca 28, 2013, 11:47:17 » |
|
Monde, twoje wypowiedzi są silnie nacechowane emocjonalnie ale nie mają zbyt wielkiej wartości merytorycznej.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #14 : Marca 28, 2013, 12:10:09 » |
|
Można powiedzieć, że taką łysą treść mają. A co do klonów, to mi przynajmniej wydawało się, że sprawa jest zakończona.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|