|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #15 : Marca 12, 2013, 08:14:08 » |
|
Wino przywiozłem dla odmiany. Musicie się uczyć sawułarwiwri. 
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #16 : Marca 12, 2013, 08:19:08 » |
|
No dobra, teraz pozostało nam czekać na resztę zaproszonych.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #17 : Marca 12, 2013, 08:40:35 » |
|
To żeby nie było na opicie domu Ciecierada mam 4 butelki śliwowicy 
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #18 : Marca 12, 2013, 08:48:03 » |
|
Ale śliwowica to święty napój jest pamiętajcie Towarzyszu. Opijanie śliwowicą nowego domu wiąże się z jego błogosławieństwem i trzeba będzie odprawić wszystkie niezbędne ceremonie, to może zamiast opijania domu, napijmy się na część Pumby zwyczajnie.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #19 : Marca 12, 2013, 08:50:36 » |
|
No niech będzie ale kiedy po małym kielonku,który jak wiadomo nigdy nikomu nie zaszkodził ?
|
|
|
|
|
|
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #20 : Marca 12, 2013, 08:54:01 » |
|
Poczekajmy jeszce trochę na Makłowa, jak nie przyjdzie to pijemy bez niego.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #21 : Marca 12, 2013, 08:59:53 » |
|
Czekam,czekam . Pewnie gdzieś w rowie śpi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #22 : Marca 12, 2013, 09:08:47 » |
|
Albo go Budzimiryści zatrzymali. Mam nadzieję, że dotrze do nas, jeśli nie to o tych ,,ważnych sprawach" trzeba będzie rozmawiać w trochę inny sposób.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #23 : Marca 12, 2013, 09:14:02 » |
|
Nie w rowie śpi.Ja też bym tak zrobił.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #24 : Marca 12, 2013, 09:59:27 » |
|
 No to teraz możemy rozmawiać. Towarzysze! Zebraliśmy się tutaj, żeby napić się alkoholu. Przy okazji chciałem porozmawiać na ważny temat. Jak wszyscy wiecie, wraz z tow. Makłowem, który obecnie śpi w rowie planowaliśmy złożenie partii politycznej. Zwlekaliśmy z tym ponieważ uznaliśmy, że nie jesteśmy na to jeszcze gotowi. Chcieliśmy założyć partię po poczynieniu przygotowań ale okazało się, że takowych nie poczyniliśmy, nie ma sensu czekać. Obecnie jestem parlamentarzystą co sprawia, że partia będzie miała lepszy start, nie mamy zaplecza finansowego, które by się przydało i chociaż nad nim myśleliśmy to nic nie wymyśliliśmy. No nieważne. Towarzysz Ramon jako mój rodak i współwyznawca Pumby również zostanie w przyszłości członkiem partii. Towarzysz Makłow miał w pierwotnych postanowieniach być współzałożycielem i współliderem partii, jednak jego słaba aktywność sprawia, że trzeba się nad tym poważnie zastanowić. Wszystkie sprawy organizacyjne partii pozostawimy na czas po jej powstaniu, ale teraz głównie chciałbym się dowiedzieć, czy Towarzysze się nie rozmyślili.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #25 : Marca 12, 2013, 10:05:21 » |
|
Osobiście sugeruję wchłonięcie martwej 'Skamieliny' i utworzenie Hirschberskiej, narodowej, populistycznej partii o charakterze skrajnie-centrowym. Obyście stali się godnymi następcami JUPu z czasów marionetkowych!
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #26 : Marca 12, 2013, 10:07:08 » |
|
Ogólnie partia ma reprezentować głównie mniejszości(przynajmniej początkowo) ale nad resztą też pomyślimy, kiedy już uda nam się zrealizować nasze pierwsze cele.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #27 : Marca 12, 2013, 10:27:41 » |
|
Utworzenie marionetkowych związków mniejszościowych powinno stać się dla Was priorytetem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #29 : Marca 13, 2013, 03:13:41 » |
|
Cieszę się, że życie polityczne odżyje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|