Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #45 : Stycznia 06, 2013, 11:16:08 » |
|
W takim razie wymiana nastąpi jutro, trzeba dać czas naszym wojskom na odpowiednie przygotowanie, żeby żaden z nas nie zginął.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #47 : Stycznia 07, 2013, 04:28:33 » |
|
Mam nadzieję, że mamy jakiś atut i zabezpieczenie.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Joksymil I
Król Odrodzonej Hirshbergii
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #48 : Stycznia 07, 2013, 05:18:00 » |
|
No dawajta. Ja chcę paktować!
|
|
|
|
|
|
(-) Król Joksymil Faradobus
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #49 : Stycznia 07, 2013, 08:12:30 » |
|
Mój oddział schwytał dziś 100 PMOB-istów, którzy w przebraniu przedszkolaków, chcieli uciec do KGH. PMOB-iści stawiali jednak opór i w efekcie zginęło 24 moich żołnierzy oraz 32 PMOB-istów. Reszta wrażych wojowników się poddała.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #50 : Stycznia 07, 2013, 08:13:46 » |
|
Uciekli! Są w Weerlandzie! Nawet nie wiecie z jakiej bazy byli.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #51 : Stycznia 07, 2013, 08:19:02 » |
|
Ale uzurpator głupoty gada!
|
|
|
|
|
|
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #52 : Stycznia 07, 2013, 08:23:13 » |
|
Moi żołnierze od Joksymila przygotowują się do odparcia ataku moich żołnierzy z 1. Batalionu Pancernego 10 Dywizji KSL. Mam nadzieję, że będzie remis.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #53 : Stycznia 08, 2013, 12:02:43 » |
|
Skoro Joksymil chce paktować, to dobrze. Aczkolwiek naszły mnie pewne wątpliwości, co do tego czy Joksymil uwierzy w to co chcę powiedzieć. Jest to jednak coś, co zapewne chciałby usłyszeć. Dokonajmy wymiany, a jutro powiem Joksmilowi, co chcę mu powiedzieć.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #54 : Stycznia 08, 2013, 04:13:49 » |
|
Jak starcie? Oby nasi dzielni żołnierze zmiażdżyli buntowników, których czeka reedukacja poprzez Trudne Sprawy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #55 : Stycznia 08, 2013, 04:14:08 » |
|
No chodź wreszcie, ja muszę ruszyć z ofensywą! Grasz na czas!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #56 : Stycznia 08, 2013, 10:06:03 » |
|
Dość czekania. Nie chcecie paktować to nie! Ruszamy do ofensywy! Czas zdobyć północną Hirschbergię!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #57 : Stycznia 09, 2013, 05:52:27 » |
|
Chcecie paktować. Wystarczyło zaczekać, jeden dzień. Wczoraj akurat nie miałem kiedy odpowiedzieć. Poza tym, myślałem, że napiszesz posta odnośnie rozpoczęcia spotkania, bo napisałem - dokonajmy wymiany, czyli się zgodziłem. Oj, Joksymilu - czytanie ze zrozumieniem się kłania - a to podstawa dla Prawowitego Króla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #58 : Stycznia 09, 2013, 05:57:26 » |
|
Nie nazywaj go tak, Septimus. Jeszcze go zachęcisz!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #59 : Stycznia 09, 2013, 09:29:06 » |
|
Jak na razie zero reakcji, więc widać że chyba nie zachęciłem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|