Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #585 : Października 08, 2015, 03:49:11 » |
|
No kurde, a już myślałem, że będę miał nawet okazję do rozpoczęcia monarchosocjalistycznej demokratyzacji Kurii, w czym mógłby pomóc chociażby Samodzielny Batalion Inżynierii Genetycznej.
Są może jakieś konkretne przesłanki ku temu aby oskarżać o to Sarmację czy to raczej kwestia podejrzeń wynikających z pewnych analogii?
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #586 : Października 10, 2015, 02:07:28 » |
|
Co się stało się w Skarlandzie? Co się stało się?
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #587 : Października 16, 2015, 08:04:59 » |
|
Co do konkretnych podstaw nie ma, ale wiadomo jak jest Co do Skarlandu, to rozwiązali się całkiem, cały v-świat to zdziwiło.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #588 : Października 16, 2015, 10:01:55 » |
|
A tłumaczyłem tyle razy, że mają wywołać lekką destabilizację i zamontować agenturę Jedynej Legalnej Partii, a nie od razu doprowadzać do upadku państwa...
Miało prawo zdziwić. Chociaż z drugiej strony, nie oszukujmy się, Skarland wmieszał się w działania, które niekoniecznie wnoszą do mikronacji coś pozytywnego(Rotria, konflikt i atmosfera spisku), a to może decydować o niepowodzeniach na różnych polach.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #589 : Października 16, 2015, 10:37:41 » |
|
To było niedawno 3-5 największe państwo wirtualne, zaprzepaścili szansę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #590 : Października 17, 2015, 09:15:21 » |
|
W takim razie moja Kompania musi natychmiast wysłać tam grupę handlowo-rabunkową, aby uratować najcenniejsze pozostałości skarlandzkiej kultury!
Niebawem po raz kolejny planuję odwiedzić Kugarię. Ostatnio trochę ich zaniedbaliśmy, ale nareszcie wiemy gdzie leży ów kraj.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Października 17, 2015, 09:35:38 wysłane przez Ametyst »
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #591 : Października 17, 2015, 11:57:06 » |
|
Odrodzą się, daj im 3 tygodnie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #592 : Października 17, 2015, 02:14:01 » |
|
Niestety już się zdążyli odrodzić. Szkoda, bo Karols to przynajmniej była jakaś moja rodzina.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #593 : Października 18, 2015, 02:46:48 » |
|
Przecież ci ludzie gdzieś się muszą podziać, pewnie wrócą 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #594 : Października 18, 2015, 05:39:38 » |
|
Ja to bym, mówiąc szczerze, chętnie utworzył w ramach ZSKHiW jakąś sztywną bufonowatą sekcję/gubernię. Aralia nam nie wyszła, ale zawsze można spróbować z jakąś postrotrią.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #595 : Października 20, 2015, 09:46:57 » |
|
W Rosseln trwa szczyt międzynarodowych państw KW. Co o nim sądzicie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #596 : Października 21, 2015, 08:37:57 » |
|
Sam go wymyśliłem, nie mogę narzekać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #597 : Października 21, 2015, 07:11:42 » |
|
To tym bardziej ciekaw jestem komentarzy Twórcy Pomysłu w trakcie Szczytu. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #598 : Października 21, 2015, 08:50:43 » |
|
Dokonano jakiegoś sabotażu. Mój post sprzed dwóch dni się nie wysłał. Obrażam się normalnie, nie piszę drugi raz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #599 : Października 22, 2015, 02:35:55 » |
|
A tutaj pisałeś post?
|
|