|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #240 : Czerwca 14, 2013, 12:22:16 » |
|
Wilhelm odszedł, Flachbett abdykował. Szkoda, że nie rozegrali tej rundy umiejętnie.
Przy okazji- proszę Premiera, aby wydał w końcu rozporządzenie w sprawie biura. Tryumfalnie informuję, że ukończyłem wycieczkę jako taką. W niedzielę opatrzę ją programem, cennikiem etc. i będzie można spędzać wakacje na Żuławach.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #241 : Czerwca 14, 2013, 03:11:13 » |
|
Ja muszę coś zawalić, żeby mój następca na stanowisku premiera nie miał za łatwo.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #242 : Czerwca 14, 2013, 06:20:59 » |
|
Ja muszę coś zawalić, żeby mój następca na stanowisku premiera nie miał za łatwo.
Czy to "coś" musi być akurat związane z Trizondalem?  W Victorii fatalnie niestety. Przecież wystarczyło porozmawiać z Flachbettem lub urządzić ten proces, a tak to mu się nie dziwię. Ja już dawno bym sobie gdzie indziej poszedł... Odejście Hewreta to największy cios po odejściu Roberta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #243 : Czerwca 14, 2013, 07:30:54 » |
|
Ok, ok już załatwiłem sprawę z tym biurem.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #246 : Czerwca 18, 2013, 06:22:51 » |
|
Prowadzę pewne negocjacje z władzami Surmenii, przedstawiciele AW jak dotąd nie zareagowali na nasze oświadczenie.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #248 : Czerwca 22, 2013, 07:31:36 » |
|
Nasi dyplomaci od zawsze byli moją dumą. Mogę wyjawić, że przyjęliśmy taktykę stopniowego i zakulisowego przedstawiania swoich racji. Myślę, że złagodzenie tonu przyniesie zamierzone skutki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #249 : Czerwca 23, 2013, 11:34:38 » |
|
http://www.orientyka.wxv.pl/topics3/42.htm#443Tym razem już oficjalnie. Należy wysłać do Surmenii misję promocyjną, która stworzy podstawy przyszłej współpracy. Może tow. Ciecieląg byłby chętny?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #250 : Czerwca 23, 2013, 01:42:30 » |
|
Spróbuję. Ciągle nie zakończyłem jeszcze swojej naukowej misji w Surmenii, więc teoretycznie wciąż tam przebywam. Muszę wreszcie skończyć te badania partii politycznych, bo się one przeciągają. Mam już przykłady z Trizondalu i nie tylko, ale Francja jest praktycznie martwa, a w RON nie ma partii politycznych. W Surmenii się coś ociągałem z badaniami ale dzisiaj sróbuję się znowu jak najwięcej dowiedzieć.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #251 : Czerwca 23, 2013, 02:47:27 » |
|
W ilu ja państwach przebywam, bo teoretycznie z nich nie wyjechałem...
Możesz nadal prowadzić badania, ale chodzi głównie o kontakt. Wypada nam utrzymywać stałe stosunki, gdyż powszechnie wiadomo w ten sposób można szybko niwelować nieporozumienia i zbliżać do siebie państwa oraz Narody.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #252 : Czerwca 23, 2013, 09:18:14 » |
|
Wiem o tym. Do badań tylko przy okazji nawiązałem.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #254 : Lipca 22, 2013, 11:30:36 » |
|
Jak się nie zgodzą to obrzuć ich mięsem i zrób coś brzydkiego. Pokażemy na co nas stać!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|