Szymon Honest
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #15 : Listopada 07, 2012, 06:02:46 » |
|
Hmm... A gdzie można tej pieśni odsłuchać?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #16 : Listopada 07, 2012, 06:06:34 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=PL8CD8PjVmA&feature=fvwrelWarto wspomnieć, że ja sam odbyłem podróż do miejsc gdzie ten Pan Śpiewak się urodził i do miejsca gdzie zmarł.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
Szymon Honest
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #18 : Listopada 07, 2012, 07:59:06 » |
|
Szczerze? Podkład muzyczny totalna kompromitacja. Wiem, że ZSKHiW to kraj o dużym poczuciu... humoru, ale bez przesady  Hymn mogę ułożyć razem z melodią-to nie problem. Problemem jest to czy wszyscy się na ewentualną moją propozycje zgodzą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #19 : Listopada 07, 2012, 08:06:02 » |
|
A melodię Towarzysz przedstawi w formie nut czy jak?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #20 : Listopada 07, 2012, 08:18:05 » |
|
(...) Problemem jest to czy wszyscy się na ewentualną moją propozycje zgodzą. Jeżeli będzie ona sensowna to nie widzę przeszkód. Co Towarzysz proponuje? Możemy również wykorzystać liczne marsze wojskowe, pod które podłożymy tekst.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #22 : Listopada 07, 2012, 09:13:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #24 : Listopada 08, 2012, 12:10:54 » |
|
Również z mojej strony brawa, Budzimirze, bo rzeczywiście świetnie wyszło. Laszku, wytłumacz się z krawatu!
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #25 : Listopada 08, 2012, 05:13:12 » |
|
ZSKHiW po rusku powinno wyglądać tak: зckxиB
A motyw słońca to jawne zdzierstwo z flagi aralskiej;P Godło kiepskie i mało ambitne...
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #26 : Listopada 08, 2012, 05:24:47 » |
|
Przecież napisano, że to po łemkowsku. Cyrylice różnią się od siebie. A motyw słońca to jawne zdzierstwo z flagi aralskiej;P Godło kiepskie i mało ambitne... Powiedz to Łukaszence. My akurat zdzieraliśmy od Japończyków i Kazachów. Jeżeli Ci się nie podoba to złóż własną propozycję.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #28 : Listopada 08, 2012, 08:18:44 » |
|
On to chociaż sam od podstaw zrobił. Przeróbka herbu Białorusi to dość popularny motyw.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
|