Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #30 : Listopada 09, 2012, 09:20:54 » |
|
Całkiem niedawno twierdziłeś, że głupia sytuacja to jest w Sclavini, gdzie wszyscy co chwila piszą "vivat Król" i wszystko wychwalają. A teraz sam chcesz, żeby wszyscy cię chwalili.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #32 : Listopada 09, 2012, 10:11:19 » |
|
Najpierw długo wnerwiasz kogo na różne sposoby (np. Aralczyków tą sprawą z PMOB-em w Aralii), a potem dziwisz sie, że się obrażają i ciebie krytykują.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #33 : Listopada 09, 2012, 10:38:49 » |
|
'Nie lubię sąsiada Heńka, więc jego córka to narkomanka, a dom obskurny' Sam przyznałeś, że Monde krytykuje to dlatego, że JA to zrobiłem. 'Nie cierpię Budzimira, czyli jego projekt godła jest kiepski'
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopada 09, 2012, 10:41:21 wysłane przez Mistrz Budzimir VII »
|
|
Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś! (-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #34 : Listopada 12, 2012, 12:17:50 » |
|
Koło i mieczyki wyglądają mi na gotowce. Przeróbka była cała jedna w w ramach satelity ZSKHiW. I jak tu coś robić jeśli krytykuje się każdą formę ambitniejszej aktywności, 'bo tu srak i mi się nie podobuje wiec szkodzi zskhIw i odstrasza obywateli'. Takie gadanie odstrasza.
Godło Aralii powstało w Corelu, i nie z "gotowców". Tak samo flaga.
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Joksymil I
Król Odrodzonej Hirshbergii
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #35 : Listopada 12, 2012, 01:44:13 » |
|
Wszystko jest moją zasługą!!!
|
|
|
|
|
|
(-) Król Joksymil Faradobus
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #36 : Listopada 12, 2012, 04:22:56 » |
|
Nasza flaga też powstawała od początku. Jakby nie patrzeć godło ZSKHiW zawiera więcej elementów.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #37 : Listopada 14, 2012, 12:23:32 » |
|
no i co z tego, ale zawiera też więcej zrzyny. Na własne godło już was nie stać?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #39 : Listopada 14, 2012, 03:51:38 » |
|
Co jest złego w tym, że wykorzystaliśmy motyw z godeł większości byłych republik sowieckich?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #41 : Listopada 15, 2012, 12:37:44 » |
|
Zapomniałem, że obaj z królem lubujecie się w komuniźmie i hitleryźmie. Tylko sfastyki do godła nie wklejajcie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #42 : Listopada 15, 2012, 02:34:08 » |
|
W hitleryzmie i komunizmie? Ja jedynie interesuję się prywatnie historią III Rzeszy i ZSRR, a to nie jest chyba nic złego. Gdzie tu widać symbole nazistów czy komunistów? Ukoronowana gwiazda to symbol monarchosocjalizmu/ZSKHiW. Myśli Towarzysz jak Cristian Flachbett. http://hirshbergiaweerland.cba.pl/index.php?topic=54.msg9665#msg9665 (chodzi o pierwszy cytat przedstawiony przez tow. Septimusa).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #44 : Listopada 15, 2012, 08:08:23 » |
|
Nie pamiętam, żeby na forum ZSKHiW pojawiły się elementy nawiązujące do faszyzmu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|