|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #90 : Lutego 10, 2013, 06:09:01 » |
|
Póki nie ma Gieorgija nie ma postępu.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #91 : Lutego 11, 2013, 08:48:51 » |
|
To dzisiejsze zacinanie się forum zaczyna mnie irytować. Może poszukamy jeszcze kogoś, kto potrafiłby przenieść nas do Nowej Rzeczywistości?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #93 : Lutego 12, 2013, 09:27:02 » |
|
Czasami widzę go na GG dostępnego, więc dostęp do Internetu ma. Spróbuj jeszcze, Królu się z nim skontaktować. A co do poszukiwań to raz już próbowaliśmy i sami wiemy co z tego wyszło. Nie sądzę, żeby wiele się w tej sprawie zmieniło.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #94 : Lutego 13, 2013, 07:30:20 » |
|
Napisałem do niego z pytaniem o to kiedy będzie dostępny. Jak dotąd brak odpowiedzi, liczę na pomoc tow. Monde. Dziwne, gdyż co wieczór na chwile pada serwer.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #95 : Lutego 14, 2013, 07:09:57 » |
|
Miejmy nadzieję, że odpowie.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #96 : Sierpnia 07, 2013, 05:46:32 » |
|
Co za dziadoską reklamę nam zesłali! Więcej namęczę się z zamykaniem jej niżli z pisaniem posta. Mam nadzieję, że wkrótce zaniknie, jednak trzeba powrócić do dyskusji nad zmianą serwera.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #97 : Sierpnia 07, 2013, 06:23:49 » |
|
Mnie ta reklama też strasznie denerwuje ale jeśli chodzi o serwer to nie jestem w stanie pomóc w żaden sposób.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #98 : Sierpnia 07, 2013, 10:47:40 » |
|
Podtrzymuję moje zdanie, jestem gotów dołożyć się do serwera. Nawiasem mówiąc widzę, że poprzednio byliśmy ciekawi kiedy Gieorgij wróci (jak wiem wrócił, ale obecnie znowu od dłuższego czasu go nie ma). Wie coś ktoś co z nim będzie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #99 : Sierpnia 08, 2013, 08:08:28 » |
|
Już sporo miesięcy temu otrzymaliśmy miejsce na serwerze mikronacje.info. Co do Gieorgija to nie mam pojęcia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kantazo Targaryen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #100 : Sierpnia 10, 2013, 11:47:32 » |
|
Jak wywnioskowałem z waszej dyskusji, chcecie darmowego forum, bez reklam i z shoutboxem, z możliwością dowolnej zmiany wyglądu? Jeżeli o to chodzi to chyba najlepsze będzie przeniesienie się na forum PHPBB. Sam założyłem takie forum i jestem z niego w 100% zadowolony, istnieje też na nim możliwość zainstalowania systemu medali, PHP banku i wiele innych opcji. Najwygodniejsze jest założenie konta w czo.pl, a potem już tylko instalacja forum. W razie czego zamieszczam linka: http://czo.pl/
|
|
|
|
|
|
(-) Komandor Kantazo Targaryen-Deithven Prezes Kopalni Hirshbergsko-Weerlandzkich Dowódca 1. Floty KFW Arcymag Królewski Kawaler Krzyża Srebrnego Orderu Wojennego Tutti Frutti Militari
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #102 : Sierpnia 11, 2013, 06:37:02 » |
|
Dokładnie, tylko przenosiny. Jakiś czas temu porwałem wędrownego informatyka i oświadczył on, że jest to możliwe.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wojtek Wettin
Imigrant
Posłuch 0
Comes Palatinus
|
 |
« Odpowiedz #104 : Września 27, 2013, 08:44:18 » |
|
https://www.phpbb.com/customise/db/converter/smf_1.1.x_to_phpbb3/Nie chcecie spróbować? Jeśli chodzi o serwer i domenę - serwer za 61 zł + domena 15 zł wystarczy na ruski rok w Biznes-Host.pl Nawet taniej wyjdzie bo jako elita społeczna mogę Wam załatwić rabat 25% (po znajomości).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|