|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #1 : Października 18, 2012, 07:12:27 » |
|
A jednak ktoś jest.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #2 : Października 18, 2012, 11:07:57 » |
|
Nawet więcej niż jeden ktoś. A tak serio: wiem, wiem. Czas najwyższy zabrać się za Bździszewo. Całkiem możliwe, że tak się stanie.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #3 : Października 19, 2012, 02:00:56 » |
|
Niezwykle możliwe. Wielkie są nasze możliwości!
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #4 : Listopada 04, 2012, 05:05:16 » |
|
Co czynimy z tą gubernią? Zarządca zrobił tu tyle co Giertych dla tolerancji w Polsce. Ten region i tak jest sztuczny. Możemy północną część z Bździszewem przyłączyć do Hirschbergii (niech żyje moje samorządowe imperium w imperium!), południe do Weerlandu (mało kto tam mieszka więc szczególnych strat nie poniesiemy). Resztę zagospodaruje się w jakiś oryginalny sposób lub sprzeda komuś kto chciałby mieć kilka kilometrów na Ostii.
Ewentualnie tow. Septimus weźmie się do pracy lub znajdzie się inny kandydat.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #6 : Listopada 04, 2012, 05:54:01 » |
|
Nie przyłączajmy terenów Bździszewa do GW. Nie chce mi się robić ponownie mapy Weerlandu. Może Tow. Swarzewski będzie chiał kierować Gubernią Bździszewo. Jak na razie nie ma zbyt wielu funkcji. A może wreszcie Tow. Septimus odzyska dawną aktywność.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Andrzej Płatonowicz Ordyński
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #7 : Listopada 04, 2012, 06:55:04 » |
|
Ja jestem chętny do pracy w Bździszewie, od wczoraj czekam aż tow. Septimus skończy "coś" robić.
|
|
|
|
|
|
Andrzej Swarzewski "Swarzewski radę Ci odwal się od Kathy." Ignacy Hrabia Zawisza <3
|
|
|
|
|
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #9 : Listopada 04, 2012, 07:19:55 » |
|
Tzn. nie że siedzę przed GG, nic nie robię i czekam.  Po prostu jak napisze to napisze.
|
|
|
|
|
|
Andrzej Swarzewski "Swarzewski radę Ci odwal się od Kathy." Ignacy Hrabia Zawisza <3
|
|
|
|
|
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #11 : Listopada 04, 2012, 07:47:53 » |
|
Jak ładnie samo istnienie nieaktywnej guberni generuje w niej aktywność  - 1 twierdzenie filozoficzne Budzimira
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #12 : Listopada 05, 2012, 05:46:08 » |
|
Jeżeli Septimus się tym nie zainteresuje to proponuję wszcząć procedurę elekcyjną. Toż tu nawet konstytucji guberni nie mają!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #14 : Listopada 10, 2012, 11:47:32 » |
|
Nie wiem czy chce Wam się słuchać moich tłumaczeń - jak będziecie chcieli to powiem dlaczego ten wiatr tutaj szumi (jakie były motywy mojego postępowania).
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|