Szymon Honest
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« : Października 16, 2012, 03:55:16 » |
|
Witam, jestem Szymon i właśnie zrobiłem pierwszy krok do bycia członkiem społeczności mikronacyjnej. Myślałem o działalności w takich kraju jak Al-Rajn ale zdecydowałem wybrać mniejszą mikronację ZSKHiW wydaje mi się odpowiednim dla mnie miejscem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #1 : Października 16, 2012, 03:57:58 » |
|
Witaj!
Niezmiernie miło jest nam wszystkim widzieć Cię w naszym Raju! Zachęcam do zapoznania się z FAQ (temat na górze w dziale "Przywitaj się"). Myślę, że pozwoli Ci przyswoić sobie podstawowe wiadomości. W razie pytań każdy obywatel z chęcią udzieli Ci pomocy!
Pozdrawiam i życzę powodzenia!
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
Szymon Honest
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #3 : Października 16, 2012, 04:17:11 » |
|
Dziękuję za rady. Rzeczywiście zabawny, humorystyczny tekst
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #5 : Października 16, 2012, 04:34:29 » |
|
Widzę, że Pan Towarzysz Honest uczciwie zajrzał do wybuchu gniewu Mistrza Budzimira. Nie należy się przerażać. Po prostu wtedy kot zjadł mu leki na uspokojenie.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Nieproch Derikor
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #6 : Października 16, 2012, 04:39:13 » |
|
Witam Towarzyszu! Cieszy mnie, że wybrałeś nasze państwo. Mam nadzieję, że będziesz się czuł tu jak u siebie w domu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #8 : Października 16, 2012, 05:01:37 » |
|
Zgodnie z tradycją posyp głowę pieprzem, włóż kapelusz kowbojski, upij się i wyjdź tak na ulicę na znak pokory.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ksiądz Tiso
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #10 : Października 16, 2012, 05:09:51 » |
|
Cześć! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #11 : Października 16, 2012, 08:21:33 » |
|
Witaj Panie Towarzyszu (przydałoby się, żeby Pan/Towarzysz wybrał formę, którą się zwracać)! Mam nadzieję, że najostrzejszy wątek na forum nie zniechęci do dalszego pobytu tutaj. Takie sprawy to wyjątek i generalnie przekleństwa tutaj nie występują (a zresztą są już ocenzurowane). Jak już zostało wspomniane - w razie problemów proszę pytać. A Ty Budzimirze masz nauczkę następny raz - trzeba uważać z takimi wybuchami gniewu. Nie mówię, że nie miałeś racji, ale dobrze że już ocenzurowałeś. Następnym razem to nikogo nie odstraszy.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
Szymon Honest
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #12 : Października 27, 2012, 09:35:12 » |
|
Jestem, jestem  Co do zwracania się-wszystko jedno jak.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Października 27, 2012, 09:38:29 wysłane przez Szymon Honest »
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #14 : Października 28, 2012, 06:00:44 » |
|
Red jestem z powrotu! Oby wzrost demograficzny się utrzymał!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|