Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« : Października 02, 2012, 01:37:59 » |
|
W związku z kolejną kasacją moich postów, tym razem w temacie co do którego nie ma najmniejszych wątpliwości, iż jest ogólnodostępny pozbawiłem moderatorów działu głównego Guberni Aralskiej nadzwyczajnych praw. Jeżeli ten, który to zrobił się przyzna, a drugi obieca, iż nie będzie nadużywał uprawnień to mu je oczywiście przywrócę, ale jeśli wtedy skasuje mi kolejne posty to odstawię taki kurwa numer, że się zesra. Jasne? Nie będę kurwa dawał się prześladować pojedynczej osobie 'bo się obrazi i odejdzie jeśli zareagujesz', prędzej odejdę ja i Septimus, zabierając ze sobą wszystkie swoje posty. Ja nie jestem jakimś pierdolonym frajerem by tak mnie traktować.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Października 02, 2012, 01:41:54 wysłane przez Mistrz Budzimir VII »
|
|
Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś! (-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #1 : Października 02, 2012, 04:02:20 » |
|
Aleś się zdenerwował. Tak czy siak mnie też martwi takie ograniczanie wolności słowa, które jest niezgodne z art. 4 Dekretu z dnia 06.05.12 r.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #2 : Października 02, 2012, 05:20:33 » |
|
Ja osobiście usunąłem dwa spamerskie posty na temat wysadzenia się człowieka tudzież jego rozerwaniu i wydzieleniu się promieniowania. Chciałeś tym sposobem wstrzymać obrady ZO. Mam to gdzieś żeście urządzili sobie rewolucję. Tylko rewolucjonizujcie się w swoich granicach. Jak już kurwami rzucamy na prawo i lewo to i ja sobie rzuce kurwą: Jeśli to ma tak wyglądać, że jak coś się Wam nie podoba to jest źle, a jak wpychacie się z pralkami, wysadzaniami na atomy etc to jest ok. Gówno prawda i kurwa (miała być to niech sobie będzie).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #4 : Października 02, 2012, 09:09:29 » |
|
Po pierwsze: Taki obrazek łatwo podrobić. Nie jest to specjalnie wiarygodny dowód.
Po drugie: Szkoda, że administratorzy "zapomnieli" o opcji "raport moderacji, gdy toczył się proces w związku z podejrzanymi zdjęciami w temacie : "bibka partyjna".
Po trzecie: Jak Budzimir edytował innym użytkownikom konta i posty, bez ich zgody, to był to świetny dowcip. Ale jak ktoś usunął posta Budzimirowi to to jest wielka zbrodnia.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #6 : Października 03, 2012, 10:04:20 » |
|
Panie Wielce Oburzony! Skasowałem Pana posta ponieważ pokazywał lądowanie PMOBistów na miejskim lotnisku w Rue (nawiasem mówiąc Pan Oburzony napisał "Ruhe"). A to jest sprzeczne z ustawą, wg której PMOB nie może poruszać się po mieście jeśli w kraju nie panuje wojna albo stan wyjątkowy. O tym Pan Oburzony już nie wiedział, prawda? P.S. I znowu to samo się powtarza, jak ja coś zrobię to jest święte oburzenie, a jak Budzimir robi głupoty to mu wolno, bo jest rewolucja! Może w Aralii też zrobimy rewolucję?
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #7 : Października 03, 2012, 01:29:40 » |
|
Jestem za. Mała rewolucyia nam nie zaszkodzi:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #9 : Października 03, 2012, 07:03:32 » |
|
Mistrz Budzmir też kilka razy kasował posty innych użytkowników.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #11 : Października 03, 2012, 07:25:59 » |
|
No nie kasujesz złośliwie, ale kilka razy skasowałeś posta jakiemuś obywatelowi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #12 : Października 04, 2012, 01:15:30 » |
|
Skasowałem Pana posta ponieważ pokazywał lądowanie PMOBistów na miejskim lotnisku w Rue (nawiasem mówiąc Pan Oburzony napisał "Ruhe"). A to jest sprzeczne z ustawą, wg której PMOB nie może poruszać się po mieście jeśli w kraju nie panuje wojna albo stan wyjątkowy. O tym Pan Oburzony już nie wiedział, prawda?
PMOB nie prowadził działań wojskowych a badania statystyczne. Nawiasem mówiąc nie zauważyliście też, że przymiotnik "aralskiej" wyświetla się na forum z małej litery nawet w nazwach własnych?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Października 04, 2012, 01:52:11 wysłane przez Arkadiusz II Filip »
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #13 : Października 15, 2012, 08:27:53 » |
|
Wracając do sprawy to proponuję przywrócenie uprawnień w rzeczonych działań jednak pod warunkiem, iż Gieorgij i Erick zobowiążą się do zaprzestania bezprawnego kasowania postów (pomijając oczywiście boty oraz celowy spam jakiś dzieci*). Podobne deklaracje mogliby złożyć wszyscy moderatorzy w ty ja sam. Pamiętajmy, że czynności administracyjne muszą być uzasadniane. Niedopuszczalne jest kasowanie postów opisujących zgodną z prawem akcję tylko dlatego, że przeprowadzają ją organy, których nie lubi dany moderator. Czy wyobrażacie sobie następującą sytuację: urząd miasta Olsztyna potajemnie pali gazety, w których policja opisuje swoje działania. Czyni to tylko dlatego, że prezydent Olsztyna nie lubi policjantów.
*kasowanie postów niebotowskich będzie możliwe np za moja zgodą jako głównego admina.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|