|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« : Października 27, 2011, 11:19:58 » |
|
Mieszkanie jest moim prywatnym lokalem, położonym w sercu starówki. Ma powierzchnię 80 metrów kwadratowych. Jest to miejsce, gdzie odbywają się balangi zbyt sprośne dla oficjalnych rezydencji pracuję w spokoju i trzymam część cennych zbiorów. Zostało zakupione jeszcze przez uzurpatora Arkadiusza Przejściowego w 2011 roku.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 04, 2021, 02:07:25 wysłane przez Ametyst »
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Karolina Szoszoin
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1 : Stycznia 15, 2012, 09:57:45 » |
|
Witaj! Przepraszam za spóźnienie! Znajdź stół i polej 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #2 : Stycznia 15, 2012, 09:59:42 » |
|
Witaj, witaj. Cieszę się, że znalazłeś mieszkanie. To w końcu aż 20 metrów od rynku. Czego się napijesz?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Karolina Szoszoin
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Stycznia 15, 2012, 10:05:17 » |
|
A co masz? Borygo jest?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan Charbuf
Przodownik

Posłuch -1
Skazany
|
 |
« Odpowiedz #5 : Stycznia 16, 2012, 06:50:46 » |
|
Witam Serdecznie Ale Tow.JKM ma ładnie mieszkanie a co do odpowiedzi budzimira pozwólcie ze dodam -to zmieńcie po prostu rangi użytkowników
|
|
|
|
|
|
Banita
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #6 : Stycznia 16, 2012, 08:58:26 » |
|
Mam coś ekstra! Bimber Laszkberski! Chlej i nie wybrzydzaj. Ale Charbuf! Nam chodzi jedynie o zmianę tytułów gości, a nie wszystkich. Dziś śnił mi się rycerz, który rzekł mi: -Arkadiuszu Filipie! Wiedz, że dobrym człowiekiem i arystokratem (http://www.wielkieniemcy.dbv.pl/viewpage.php?page_id=1) jest ten, kto ma wiele ziemi!Z rana pojechałem więc za miasto i wszedłem do sklepu ogrodniczego by zakupić wiele ziemi ogrodniczej. Czy dobrze zrobiłem?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Stycznia 16, 2012, 10:34:11 wysłane przez Arkadiusz II Filip »
|
|
|
|
|
Ksiądz Tiso
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #7 : Października 16, 2012, 05:14:05 » |
|
Dlaczego tu jest tak brudno 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ksiądz Tiso
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #9 : Października 16, 2012, 05:40:15 » |
|
Ale to jest nieładnie  Jak sie tak nie spsząta to śmierdzi potem tam robaki bedą i bedą chodzić nawet po ścianie! W telewizji pokazywali takiego pana co tak nie spszątał i chodził po smietniku i przynosił te śmieci do domu, i właśnie tak nazbierał. potem tam takie robaki buły ze własnie na schodach sie pokazywały, i potem temu panu mieszkanie zabrali za to.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #10 : Października 16, 2012, 05:51:19 » |
|
To podobno jakaś choroba kolekcjonerska a ja jestem właśnie kolekcjonerem jeżeli chodzi o hobby.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ksiądz Tiso
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #11 : Października 16, 2012, 07:32:15 » |
|
To nie są kolekcje to są śmieci poprostu. Jak ja bym miał tak w pokoju to mama by mnie zabiła.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #12 : Października 16, 2012, 07:36:33 » |
|
Moja mnie bardzo kocha i mnie nie zabiła.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ksiądz Tiso
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #13 : Października 16, 2012, 07:43:31 » |
|
Moja też nie zabiła, ale spszatać każdy musi i ty też bo nie wierze że nie robisz tego. Potem nic nie można znaleźc i poprostu każdy musi zoostawiac porządek po sobie tak robią kulturalni ludzie we wszystkich domach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #14 : Października 16, 2012, 07:46:37 » |
|
Ja nie mogę niczego znaleźć jak mam porządek. Tak jak normalni ludzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|