|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« : Września 25, 2012, 09:46:23 » |
|
http://forum.wurstlandia.boo.pl/index.php?sid=76fbe8442d279c342486abeaebf2cf88Jak widzicie to już chyba koniec Wurstlandii i bynajmniej nie powód do radości, gdyż traci cały Polin. Tak naprawdę winny upadku jest obecny król, który przyjął koronę najprawdopodobniej wiedząc, że może jej nie udźwignąć a następnie wydalił bez procesu trzech aktywnych obywateli. W dzisiejszych czasach takie postępowanie normalnym nie jest. Zauważcie też, jak szybko padają monarchie absolutne. http://www.archiwum.wurstlandia.org/viewtopic.php?p=30743#30743Co do powyższego linku- chciałem założyć się z Budzimirem czy ich też będzie chciał wydalić. Mieliśmy jednak takie samo zdanie.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #2 : Września 25, 2012, 05:36:10 » |
|
Jestem z tego faktu niezmiernie zadowolony. To kiełbasiane państwo narobiło wiele złego...
Mi osobiście też podpadli:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #3 : Września 25, 2012, 05:44:43 » |
|
Gieorgij- gratulacje. 500 postów. A w temacie: Rad jestem z pokładania pewnych nadziei w mej osobie, pomimo postulatów niektórych mieszkańców jakoby Król miał mieć odebraną pełnię władzy, to jednak WKW została ukończona z zapisami pozostawiającymi mnie istotny głos w zarządzaniu krajem. Ależ mnie bawią te jęki monarchów absolutnych, gdy muszą się zrzec części władzy. W dosyć ciekawy sposób odzwierciedlają to np dekrety królewskie w RON.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #4 : Września 25, 2012, 05:51:37 » |
|
Kurcze, a kilka dni temu organizator Our Sound tam informował mnie, że mają przejść zmiany techniczne i ja sądziłem, że zamknięcie forum i jego archiwizacja właśnie jeden z ich elementów (postanowienia władcy nie widziałem).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #5 : Września 25, 2012, 05:56:55 » |
|
Może i archiwizacja nie wynika z ogłoszenia upadku ale posty na forum już świadczą o niezbyt dobrych rokowaniach kraju.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #7 : Września 26, 2012, 02:35:08 » |
|
Wurstlandzie społeczeństwo nie przywykło nigdy do życia w państwie demokratycznym i tak naprawdę dotychczas ich życie koncentrowało się woków Markusa Vilandera. Nawet gdy król Martin Dorian wyznaczył nowych rządców kraju nie potrafią oni pogodzić się z likwidacją absolutyzmu.
Jak już pokazałem jednostki, które miały tendencje demokratyczne (jak ścięty już Edward Windsor*) były skutecznie eliminowane.
*co do Windsora to mam luźne przypuszczenia, że jego domniemany syn to ta sama osoba, która po naleganiach Vilandera widzącego, że kraj zaczyna się walić powróciła do KW.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Robert K. Dąbski
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #9 : Października 02, 2012, 10:09:48 » |
|
Co do Wurstlandii, to oni przenoszą się na nową stronę, dlatego takie manewry wykonują, jestem naocznym świadkiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #10 : Października 04, 2012, 01:21:04 » |
|
Nowa strona niewiele im pomoże przy obecnej "polityce imigracyjnej".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #11 : Grudnia 29, 2012, 06:58:19 » |
|
No i koniec. Jakże inteligentne rozmowy Burbon z Vilanderem na FM prowadzą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joksymil I
Król Odrodzonej Hirshbergii
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #13 : Grudnia 31, 2012, 09:55:11 » |
|
Krzesło i płotek.
|
|
|
|
|
|
(-) Król Joksymil Faradobus
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #14 : Stycznia 01, 2013, 11:28:32 » |
|
Powinniśmy wycofać uznanie Wurstlandii skoro nie istnieje i jest już tylko efektem naszej wyobraźni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|