Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #105 : Października 27, 2013, 08:33:47 » |
|
Ja tam będę, bo będę pisał ze smartfona. O le tam gdzie jedziemy jest zasięg.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #107 : Października 29, 2013, 10:15:29 » |
|
Złapałem fuchę więc zanim się ogarnę minie kilka dni nieobecności. Na 100% nie będzie mnie 1listopada. W pozostałe dni postaram się zajrzeć po południu.
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #108 : Października 29, 2013, 07:17:41 » |
|
Oj, internet w tamtym miejscu bardzo słabo działał. Nie udało mi się wczoraj nic napisać. Ale postaram się nadrobić.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #109 : Października 29, 2013, 07:19:34 » |
|
To musisz się sprężyć,i to bardzo 
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #111 : Listopada 03, 2013, 10:11:32 » |
|
Mnie jutro nie będzie przez cały dzień. Z powodu przysłowiowego zapierdolu, którego mam powoli dosyć ale który muszę znosić, nie zajrzę nawet na forum.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #112 : Listopada 04, 2013, 07:18:58 » |
|
Zabawne, jak różnice aktywnościowe obrazują małą różnice wieku w ZSKHiW. 
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #114 : Listopada 04, 2013, 09:20:12 » |
|
Po prostu z dziwnych przyczyn w tym samym dniu nikomu nic się nie chce. Ja zaś mam Bizancjum i Franków.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #115 : Listopada 04, 2013, 10:15:02 » |
|
A ja mam Olimpiadę Języka Łacińskiego i nie idę na historię, muahahahahahhaha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #116 : Listopada 04, 2013, 10:18:51 » |
|
Ależ się tu offtop robi. Tym niemniej warto nawiązać do tego, co łacinnikom nakazał tow. Młynariew.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #117 : Listopada 11, 2013, 09:22:11 » |
|
Znikam odpocząć od wszystkiego. Najprawdopodobniej nie będzie mnie przez 2 tygodnie.Pragnę aby tow.Młłynariew zajął się sprawami NKSW,Tobiasz sprawą tunelu,a Ciecierad zajął się Kaltvodką.
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #118 : Listopada 11, 2013, 09:33:46 » |
|
Kim Gnozd Li cię zastąpi.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #119 : Listopada 17, 2013, 10:00:03 » |
|
No więc postanowiłem nie wchodzić na forum do środy włącznie. jest to spowodowane tym, że muszę uporządkować sprawy szkolne. W czwartek wrócę. W moich obowiązkach mnie proszę nie wyręczać. Jak wrócę, to je dokończę.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|