Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #90 : Lipca 18, 2013, 08:00:29 » |
|
Mnie nie będzie od 19 lipca do 22 lipca.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #91 : Sierpnia 07, 2013, 03:32:26 » |
|
Od 16 do 26 sierpnia będę Was pozdrawiać z obcych krain. Nie wiem jak z wifi w poszczególnych miejscach gdzie jadę, więc załóżmy z góry, że mnie nie będzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #92 : Sierpnia 07, 2013, 04:19:03 » |
|
Wyjeżdżam 12 sierpnia na tydzień.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #93 : Sierpnia 14, 2013, 04:50:17 » |
|
Jutro (czwartek) mnie nie będzie.
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #94 : Sierpnia 15, 2013, 08:26:04 » |
|
Mnie z kolei nie będzie w sobotę.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #95 : Sierpnia 27, 2013, 09:55:44 » |
|
mnie nie będzie w piątek i sobotę
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #96 : Września 04, 2013, 10:28:45 » |
|
Ponieważ wyjazd weekendowy został odwołany (i byłem na forum), biorę sobie tygodniowy urlop od forum. Muszę odetchnąć, nabrać dystansu itd. Forum ostatnio mnie wkurza, irytuje itd., więc muszę odetchnąć. Trudno, obrady Diatte będą wstrzymane, (albo nie, bo to wiadomo?) muszę odpocząć. A zatem do zobaczenia 11 września! Adieu!
P.S. Gdyby w międzyczasie pojawił się Gieorgij powiedzcie mu, żeby napisał do mnie na gg (1565811).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #97 : Września 04, 2013, 05:01:19 » |
|
Rozsądnie. Miłego urlopu.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #98 : Września 13, 2013, 04:58:59 » |
|
Od 17 do 19 września będę pozdrawiać Was z barbarzyńskich krain.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #99 : Września 26, 2013, 06:20:28 » |
|
Od pewnego czasu prawie nic nie pisałem i taki stan rzeczy jeszcze trochę się utrzyma. Nie jestem w stanie określić dokładnie ile. Wiąże się to z przygotowaniami do trzech olimpiad, które mogą mnie odciągnąć czasowo od ZSKHiW.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #100 : Września 26, 2013, 06:24:21 » |
|
Ogłosiłem już swoją absencję począwszy od jutra wieczór, aż do przyszłej soboty. Jest to spowodowane realnym, jak i fabularnym wyjazdem. W obu przypadkach chodzi o stepy na Wschodzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kantazo Targaryen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #101 : Października 12, 2013, 01:27:14 » |
|
Na prośbę Tibiasza ogłaszam, że nie będzie go do poniedziałku to idealna chwila żeby rozpędzić szkodliwych sekciarzy w Rotterhirshbergu.
|
|
|
|
|
|
(-) Komandor Kantazo Targaryen-Deithven Prezes Kopalni Hirshbergsko-Weerlandzkich Dowódca 1. Floty KFW Arcymag Królewski Kawaler Krzyża Srebrnego Orderu Wojennego Tutti Frutti Militari
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #102 : Października 13, 2013, 09:35:50 » |
|
Ten tego.... no jestem.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #103 : Października 14, 2013, 12:47:41 » |
|
Powróciłem z jednodniowym opóźnieniem, za które nie przepraszam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|