|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #61 : Kwietnia 25, 2013, 09:20:44 » |
|
Dzięki Ci. Oby przyjęli wszechbudzimiryzm i monarchosocjalizm.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #62 : Maja 13, 2013, 12:09:30 » |
|
Ja wróciłem, ktoś się ucieszył? Ktokolwiek...? Brakowało mi tego naszego grajdołka:)
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #63 : Maja 13, 2013, 12:14:09 » |
|
Brakowało mi tego naszego grajdołka:)
Słusznie. W sumie lepiej nie czytaj wszystkich wątków, bo jest tego za dużo, a sporo to spam. Jeżeli chcesz to mogę Ci streścić.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #64 : Maja 13, 2013, 01:39:14 » |
|
Ja wróciłem, ktoś się ucieszył? Ktokolwiek...?
Towarzyszu Monde - wszyscy się cieszą, a najbardziej sami Aralczycy! Zobacz sam: 
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #65 : Maja 13, 2013, 03:26:30 » |
|
Chyba ja się nie cieszę,może zrobił sobie dłuższy urlop tak dla zdrowia ?
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #66 : Maja 16, 2013, 02:18:04 » |
|
Informuję, że znikam na łikęd by teleportować się do Warszawy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #67 : Czerwca 11, 2013, 10:10:34 » |
|
W piątek nie będzie mnie z pewnością, wracam w sobotni wieczór. W niedzielę mogę zniknąć na pewną część dnia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #68 : Czerwca 24, 2013, 06:16:52 » |
|
Za jakąś godzinę przekroczę tajemny portal, o którego istnieniu nikt nie wie drzwi samolotu, którym polecę do Drasna w celach wypoczynkowych. Powrót planuję w piątek rano.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #69 : Czerwca 28, 2013, 07:01:24 » |
|
Wróciłem ze świata alternatywnego. Nie chce mi się czytać większości wątków, streść ktoś, to dam mu raport do poczytania. Kiedyś dam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #70 : Czerwca 28, 2013, 10:26:59 » |
|
Tak jak już wspominałem, jutro popołudniu wyjeżdżam na kilka dni. Mam nadzieję, że uda mi się w miarę możliwości zdobyć kontakt z internetami. Miłych wakacji, nawiasem mówiąc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #72 : Lipca 04, 2013, 08:05:21 » |
|
6 lipca wyjeżdżam, będę 13 lipca w godzinach wieczornych.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #73 : Lipca 05, 2013, 10:02:31 » |
|
Mnie nie będzie od 22 do 27lipca (a że jest to sobota, to może 27 jeszcze zajrzę, a może dopiero w poniedziałek (29lipca).
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #74 : Lipca 06, 2013, 10:38:43 » |
|
Wszyscy wyjeżdżają to ja nie będę gorszy  . Nie będzie mnie od 13 do 27 lipca (przy czym wieczorem w ten dzień mogę już być). Spróbuję jednak mimo wszystko nie tracić kontaktu z forum i coś pisać, ale w tym okresie nic nie obiecuję.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|