|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #900 : Listopada 04, 2014, 09:13:46 » |
|
Tyle wystarczy, każdy by napisał swój rozdział czy chociaż powiedział jak ma wyglądać.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #901 : Listopada 04, 2014, 09:32:27 » |
|
Jeśli chodzi o coś w stylu ataku kosmitów, to przez długi czas omawiałem coś takiego z Septimusem w czasach, kiedy zjawiał się na forum częściej niż raz na pół roku. Jeśli chcecie mogę spróbować odkopać zapisy, dotyczące tego wszystkiego ale proponuję się z tym wstrzymać, bo jak na razie ciągle mamy na głowie konstytucję, Jedyną Legalną Partię itd. a załatwienie spraw kluczowych dla ustroju często bywa niemożliwe podczas wydarzeń fabularnych.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #902 : Listopada 05, 2014, 03:04:32 » |
|
A ja mam lepszy pomysł na fabułę niż ci wasi kosmici - walka z botami.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #903 : Listopada 05, 2014, 03:17:26 » |
|
Właśnie miałem o tym pisać, gdy zobaczyłem dzisiejszy stan forum. Sam nie mam jak się tym zajmować, z powodu braku czasu. Można jednak się spiąć. Pytanie, czy obleczemy to w jakąś fabułę?
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #904 : Listopada 05, 2014, 08:37:21 » |
|
Może niech każdy zgłosi swoją propozycję tematu wydarzenia fabularnego, a potem zrobimy w tej sprawie ankietę?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #905 : Listopada 05, 2014, 11:09:27 » |
|
Jestem za.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #906 : Listopada 06, 2014, 04:11:40 » |
|
Najazd hordy dzikich ze Stepów?
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #907 : Listopada 06, 2014, 04:23:31 » |
|
Zwalczenie kultu Hermana Pole, będącego woda na młyn wrogów Sternika?
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #908 : Listopada 06, 2014, 04:30:09 » |
|
Hordy ze stepów to już zbyt oklepany temat :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #910 : Listopada 06, 2014, 04:42:30 » |
|
Moim zdaniem to nudne jak flaki z olejem, ale jak tak bardzo chcecie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #911 : Listopada 06, 2014, 07:53:11 » |
|
Ja tam bym się na razie wstrzymał z przeprowadzaniem wydarzenia fabularnego, bo jak już mówiłem, możne ono utrudnić i jeszcze opóźnić załatwianie spraw w tym momencie ważnych. Jeśli jednak uważacie, że fabuła z całą pewnością zmotywuje do aktywności to niby można spróbować.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #912 : Listopada 06, 2014, 08:47:59 » |
|
Ależ nikt nie twierdzi, że wydarzenie musi się odbyć natychmiast. Możemy to zorganizować za miesiąc, albo dwa.
PS. Nadal jestem za atakiem obcych, a konkretnie cywilizacji maszyn stworzonej na Ceres przez zbuntowaną sztuczną inteligencję z naszej sondy kosmicznej (tą zapomnianą, z czasów pierwszego forum).
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopada 06, 2014, 08:51:18 wysłane przez Laszk Młynariew »
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #913 : Listopada 06, 2014, 11:18:18 » |
|
To ja się wycofuję.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #914 : Listopada 07, 2014, 05:54:38 » |
|
Wchodzi Ciecierad na forum, a tam nie ma nowych postów.
,,Realioza" - pomyślał Ciecierad.
,,Ciecierad" - Pomyślała realioza
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|