EDIT: Mam trochę głupią propozycję, ale może by zmiana forum na płatne by coś zmieniła? W końcu moglibyśmy sprawić że jakoś by wyglądało, dodać ciekawe skrypty, nawet coś w stylu RPG. Przy okazji w końcu medale mogłyby być oficjalnie pod awatarem a nie jako sygnatura w podpisie.
Ależ Tobiaszu, to nie wystarczy zapłacić. Trzeba jeszcze umieć programować, napisać jakoś te skrypty. Niestety obawiam się, że nikt z nas nie ma takich umiejętności.
EDIT2: Wkrótce także możliwe będzie nawiązanie współpracy z Monderią. Rząd KD już akceptuje ich separatyzm. Ogólnie trzeba by było odświeżyć nasze relacje z niektórymi państwami. Głównie chodzi mi tu o Austro-Węgry, Trizondal czy Scholandię.
Mam wrażenie, że wymienione przez ciebie mikronacje są w jeszcze gorszej sytuacji niż my.
Naszym problemem jest brak nowych obywateli. Wszyscy znamy się zbyt dobrze, by czymś się zaskoczyć. Osobiście proponuję nadal zachęcać znajomych z reala. Tym sposobem zdobyliśmy zdecydowaną większość obywateli. Realnemu znajomemu ciężko ignorować prośby kolegi, więc prędzej czy później zarejestruje się i może mu się spodoba.