|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #450 : Września 19, 2013, 11:37:45 » |
|
Niecałe 30 postów dziś. Ciekawe, że na każdy miesiąc wypada losowo kilka sennych dni.
------------------------------------------------------------------------------------ A król zawsze upraszcza wszystko do cyferek i tabelek. Król jest z zawodu ekonomistą?
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #451 : Września 21, 2013, 08:51:08 » |
|
To setny post dzisiaj! Mam tylko jedno zażalenia - dlaczego, kiedy są jednak jakieś nowe posty, przez cały dzień są one pomijane? Gdyby nie to, to nasza aktywność byłaby jeszcze większa.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #453 : Września 21, 2013, 09:00:14 » |
|
To prawda ale problem pomijania sporej części wątków, może w dużej mierze powodować spadek aktywności w okresach marazmu. Podczas plag realiozy wątków nie tylko mało powstaje ale też mało się na nie odpowiada, a jeśli temu zapobiegniemy to lata nie będą tak straszne dla ZSKHiW.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #455 : Września 21, 2013, 09:07:15 » |
|
No możemy założyć, że rzeczywiście nie mają ludzie nic do powiedzenia, chociaż ostatecznie nie do końca tak musi być. I nie chodzi tu o zmuszanie, a o nawoływanie do aktywności.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #456 : Września 22, 2013, 03:57:56 » |
|
Ale to jest wątek do luźnych rozmów na różne tematy. Dyskusje Realne są od reala, a to od mikronacji.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #457 : Września 24, 2013, 07:22:56 » |
|
Nie chcę nic mówić, ale tak jakby kogoś zabrakło.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #458 : Września 24, 2013, 07:25:13 » |
|
Tym kimś są wszyscy.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #460 : Września 24, 2013, 07:39:51 » |
|
W Aryunie jest na odwrót 
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #461 : Września 24, 2013, 07:44:53 » |
|
Ja mogę w najbliższym czasie swoją aktywność zmniejszyć z powodu 3 olimpiad, w których biorę udział. Nie wiem jeszcze, jak dokładnie będzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #462 : Września 24, 2013, 07:45:02 » |
|
U nas do niedawna też tak było, ale niestety... Naszym nieszczęściem jest fakt, że znaczna część obywateli decyzją pewnej placówki wraca do domu w stanie skrajnego wyczerpania.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #463 : Września 24, 2013, 07:48:12 » |
|
Jednym z tych przykładów jestem ja !!!
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #464 : Września 24, 2013, 07:48:55 » |
|
Ja akurat mam o tyle dobrą dyrektorkę ze przeważnie kończę o 14 ale za to zaczynam o 7.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|