Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #300 : Maja 19, 2013, 07:31:56 » |
|
Żeby Król kupił sobie laptopa.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #301 : Maja 20, 2013, 11:29:20 » |
|
Jak nie ma Króla, Mondego, Ramona, Pansy i Makłowa to niewiele się dzieje. Laszku od tygodnia już jestem. To przez nieobecności króla ta słaba aktywność;)
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #302 : Maja 20, 2013, 08:02:23 » |
|
Przez kilka ostatnich dni nie było cię na forum.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #303 : Maja 21, 2013, 09:13:30 » |
|
Laszku nie było mnie dwa tygodnie, ale od 13maja jestem, nie opowiadaj bredni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #304 : Maja 21, 2013, 07:19:18 » |
|
Jesteś, ale przez kilka dni nic nie pisałeś.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #305 : Maja 22, 2013, 12:43:43 » |
|
Już Ci udowadniam: 21maj: 2posty 20maj: 2posty 19maj: 0postów 18maj: 2posty 17maj: 3posty 16maj: 5postów 15maj: 9postów 14maj: 3posty 13maj: 6postów
Jak widać nie pisałem tylko jeden dzień, a nie "kilka". Laszku nie opowiadaj więc głupstw niczym nie popartych. Od powrotu napisałem 29postów, to chyba tragedii nie ma?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #306 : Maja 22, 2013, 02:16:02 » |
|
Za moich czasów to... aj w sumie to besser jest czekać na Sommerferien. Ktoś planuje bezczelnie dłuższy wyjazd?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #307 : Maja 22, 2013, 03:26:03 » |
|
W czasie wakacji, to ja najprawdopodobniej podczas misji dyplomatycznej w Związku Socjalistycznych Mikronacji Radzieckich będę zaglądał na forum. Poza tym niczego jeszcze nie zaplanowałem i raczej nie planuje.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #308 : Maja 22, 2013, 04:10:14 » |
|
Z Centrali mi ZSKHiW się dziwnie nie ładowało. Ja jeszcze nie wpadłem na to co mam robić. Jedynie w ostatnim tygodniu czerwieca będę wyjeżdżał do Brukselów.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #309 : Maja 27, 2013, 07:48:11 » |
|
Ależ dzisiaj smętnie... Gdzie wszyscy uciekli?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #310 : Maja 28, 2013, 09:37:03 » |
|
Ja jestem;) co do planów pod koniec lipca na tydzień wyjeżdżam. Pozostały czas poświęcę krajowi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #311 : Czerwca 02, 2013, 05:35:37 » |
|
Ostatnio sam nie byłem zbyt aktywny, no ale jest całkiem źle. 15 postów dziennie nie jest dobrym wynikiem. Niewiele się dzieje. Problemem jest już nie tyle nawet brak nowych wątków itd. ale brak odpowiedzi na aktualne tematy. Musimy szybko coś z tym zrobić.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #313 : Czerwca 02, 2013, 05:49:54 » |
|
Może nie ma jakichś strasznie wciągających wydarzeń i nie ma po co robić coś całkiem fabularnego, bo niedawno coś takiego było, ale wypadałoby się zająć czymś. Ja przykładowo biorę się za obserwatorium i GZ w tym tygodniu żeby coś ruszyło z aktywnością, najniższą, od początku roku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|