|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #120 : Stycznia 28, 2013, 10:23:50 » |
|
Muszę napisać pracę naukową nad wpływem stosunków z lordami na aktywność w ZSKHiW.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #121 : Stycznia 28, 2013, 10:56:40 » |
|
Jeśli mówimy o liczbie 100 to właśnie załatwiłem 100 post na dzisiaj. To ten co teraz czytacie. Także też się przyczyniam do aktywności, nie da się ukryć. Niewiele, ale zawsze coś.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #122 : Stycznia 29, 2013, 12:06:00 » |
|
Wszyscy się do tego przyczyniamy. Szkoda, że potrzeba to tego tyle wysiłku. Już przy 10 lub kilkunastu obywatelach byłoby łatwiej.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #123 : Lutego 01, 2013, 01:54:22 » |
|
Wczoraj nieźle jak na brak uzurpatora. Dziś nieco słabiej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #124 : Lutego 01, 2013, 05:24:21 » |
|
Widzę, że jakoś próbujecie utrzymać aktywność. Jak nie wojna, to marsze, jak nie marsze, to rajdy. Brawo.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #125 : Lutego 02, 2013, 11:34:26 » |
|
Kolejny dzień bez uzurpatora i już lepiej. Widać musimy się po prostu do jego braku przyzwyczaić.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #126 : Lutego 04, 2013, 08:59:35 » |
|
Załatwiony nowy obywatel, mam nadzieję, że też jakoś nas wspomoże, a nie dołączy do grona tych co wysyłają jedną wiadomość i znikają.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #127 : Lutego 06, 2013, 10:52:49 » |
|
Jestem zaskoczony, że po fabularnym nie spadają nam jakoś strasznie statystyki. Teraz wiadomo po co są te wydarzenia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #128 : Lutego 12, 2013, 07:51:00 » |
|
Czemu śpią wszystkie ludziowie? Laszka nie ma, Ciecierada nie ma, Septimusa też. Niech jeden nadzoruję Linię.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #129 : Lutego 12, 2013, 08:08:21 » |
|
Ja jestem
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #130 : Lutego 12, 2013, 08:15:02 » |
|
To trzeba pisać i nadrabiać za nieobecnych. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #131 : Lutego 12, 2013, 08:21:57 » |
|
Właśnie skończyłem moje prywatne zajęcia więc może cuś napiszę
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #133 : Lutego 12, 2013, 08:28:36 » |
|
Bicie za niewyrobienie normy! Trzeba zmotywować te wszystkie zakamuflowane bojówki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #134 : Lutego 12, 2013, 08:56:50 » |
|
Jak nie ma? Jak nie ma? Ja się zwyczajnie nie rzucam w oczy.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|