Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #15 : Lipca 13, 2012, 01:35:02 » |
|
No dla mnie 18 latawców.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #16 : Lipca 13, 2012, 03:48:20 » |
|
To w końcu jest to sprzedaż czy przetarg?? Troszkę jednak się to różni Ericu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #17 : Lipca 14, 2012, 05:17:11 » |
|
Jak dla mnie to jest wyprzedaż a PRZETARG!! to nazwa własna.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #18 : Lipca 23, 2012, 12:15:15 » |
|
Taka wyprzedaż hangarowa. Ktoś jeszcze chętny? Gieorgij kupujesz, czy nie? Jeśli nie chcesz demontować uzbrojenia to kup samoloty i podaruj KFW i wilk będzie syty i owca cała:)
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #19 : Lipca 30, 2012, 05:00:58 » |
|
GA kupuje 10 liberatorów na potrzeby linii lotniczych
koszt: 190tys loli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #20 : Lipca 30, 2012, 07:40:49 » |
|
Ja w imieniu MN chcę kupić 18 latawców.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #21 : Lipca 31, 2012, 12:09:20 » |
|
18latawców= 18tys loli MN nie musi demontować uzbrojenia. Latawce rozchodzą się jak ciepłe bułeczki zostało jeszcze 21sztuk
Pieniądze proszę przelać na konto KSL
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #22 : Października 31, 2012, 07:29:23 » |
|
Co z tym przetargiem? Chyba zamykamy tylko zastanówmy się co z niesprzedanymi. Samoloty, które ktoś kupił odjąłem od odpisów jednostek. Owe opisy wielce dziś uatrakcyjniłem. Eskadra latawców jest w archiwum ale pozostałe wyposażenie proponuję oddać PMOB i Milicji.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #23 : Października 31, 2012, 07:38:27 » |
|
Tam są jeszcze jakieś przeraźliwe ilości samolotów. Chyba faktycznie najlepiej będzie je oddać MN i PMOB. Bo wszystkich to nik nie kupi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #24 : Października 31, 2012, 07:56:28 » |
|
Nie uszczuplałem jednostek o samoloty wystawione do sprzedaży, których sprzedać się nie udało. Nadal służą one w swych jednostkach. Już jutro utworzę konto Sił Zbrojnych, na które proszę przelać środki z konta KSL. Gdy uzyskamy pieniądze od rządu będzie możliwy zakup nowych maszyn.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #25 : Sierpnia 20, 2013, 08:14:01 » |
|
Postanowiłem sprawdzić czy dowódca KSL żyje:
Dwa Fokkery poproszę!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #26 : Sierpnia 20, 2013, 09:17:11 » |
|
Wiesiek, skocz na zaplecze, sprawdź czy jeszcze te fokkery mamy. Które to? Oj sprawdź sobie w Wikipedii. Sprawdziłeś już? Mamy? Jak to sprzedałeś na złom? To idź i odkup, klienta mamy.
Dobra zapłać pan, jutro dostarczymy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #27 : Września 26, 2013, 07:56:00 » |
|
Chcę wszystkie pozostałe Fokkery.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #28 : Września 26, 2013, 07:56:45 » |
|
I czemu to jest w Archiwum
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #29 : Września 26, 2013, 08:00:06 » |
|
Zakończyłem ten przetarg z uwagi na odmienną politykę dowództwa. W dodatku wówczas zauważyłem, że sprzedawano samoloty nie wycofawszy ich ze służby.
Co do Fokkerów to wyprzedamy je, gdy zostanie zakupionych kilka nowych maszyn.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|