|
Erick Monde
|
 |
« : Lipca 09, 2012, 10:28:15 » |
|
Ogłaszam przetarg nieograniczony na zakup przestarzałego sprzętu KSL. Do przetargu może stanąć; -instytucja państwowa (np. muzeum) -firma prywatna -osoba prywatna (z obywatelstwem ZSKHiW) W przetargu udziału brać nie może; -jakakolwiek formacja KSZ -osoba nieposiadająca obywatelstwa ZSKHiW Każdy, kto stanie do przetargu jest automatycznie zobligowany do usunięcia uzbrojenia, i zamontowania atrap w zakupionej maszynie. Każdy kto chce kupić jedną z niżej wymienionych maszyn musi zapłacić kwotę nie mniejszą niż cena początkowa. Jeśli o tę samą maszynę starać będzie się min. dwóch oferentów, wygra ten, który poda wyższą cenę (za sztukę). Wszystkie ceny podane są za jedną sztukę danego towaru. Lista maszyn wystawionych do przetargu;
-50sztuk latawców; cena początkowa 1000loli (sztuka) -18 sztuk Fokkera; cena początkowa 7tys loli -100sztuk BF-109G-6; cena początkowa 11tys loli -150sztuk Liberatora; cena początkowa 19tys loli
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 23, 2013, 09:15:12 wysłane przez Arkadiusz II Filip »
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipca 09, 2012, 01:23:48 » |
|
Zgłaszam chęć zakupu dwóch Liberatorów, jednego Fokkera i 3 latawców.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lipca 09, 2012, 01:29:26 » |
|
Cena latawców to chyba przesada.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipca 09, 2012, 06:24:14 » |
|
Jako prezes firmy Alcanthar w imieniu zarządu proszę o wyjaśnienie następujących kwestii: 1. Dane techniczne latawców. 2. Dane techniczne, model oraz wygląd Fokkerów
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lipca 11, 2012, 01:45:50 » |
|
wygląd fokkera niech Ci podsunie Inter i Net, danych technicznych latawców nie mam, gdyż nie ja tą jednostkę zakładałem- pytajcie króla. Cena latawców jest duża bo to prawie zabytki, jak komu drogo to nie kupować. 2Liberatory 1Fokker i 3latawce dla króla do zapłaty 345tys loliPieniądze proszę wpłacać utaj-> http://hirshbergiaweerland.cba.pl/index.php?topic=1193.0Komu, komu, bo idę do domu??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipca 11, 2012, 02:33:54 » |
|
-25 sztuk Handley Halifax; -10 sztuk Aichi D3A; -10 sztuk BF-109G-6; -15 sztuk Liberatora;
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lipca 11, 2012, 03:31:26 » |
|
W imieniu MN chcę kupić 18 latawców.
Tak poza tym to prywatna firma może w ogóle posiadać bojowe samoloty?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lipca 11, 2012, 04:06:09 » |
|
No nic tego nie zabrania ale organizator polecił usunąć broń.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lipca 11, 2012, 05:37:43 » |
|
Właśnie, przypominam, nabywca MUSI usunąć wszelkie uzbrojenie z samolotu na własny koszt! Czy MN ma konto w banku? Bo jeśli nie to wpłata nie może zostać dokonana.
-25 sztuk Handley Halifax; -10 sztuk Aichi D3A; -10 sztuk BF-109G-6; -15 sztuk Liberatora; razem do zapłaty: 860tys loli z którego banku będzie tow. płacił? I przede wszystkim, czy tow ma taką sumę? Proszę o link do banku i konta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lipca 11, 2012, 09:57:27 » |
|
Mam obowiązek usunąć uzbrojenie jeśli będę tymi maszynami latał. Nie jeśli zostaną na ziemi bez uruchamiania....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lipca 12, 2012, 09:30:09 » |
|
A co z tym uzbrojeniem? W ZSKHiW nie jest konieczne posiadanie zezwolenia (zresztą na razie kupcami są wojskowi). Ja np umieściłem ją w swoim magazynie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lipca 12, 2012, 10:42:10 » |
|
Uzbrojenie zdać do armii, wszystko muszę mówić??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lipca 12, 2012, 10:47:17 » |
|
Taka jest rola sprzedającego. To oszustwo! Nie powiedziano nam, że uzbrojenie musimy zdać. Myślałem, że kupuję wraz z bronią, którą muszę tylko zdemontować.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #14 : Lipca 13, 2012, 11:44:16 » |
|
To nie oszustwo, a niedomówienie. I jak Gieorgij kupujesz te samoloty, czy nie, bo nie wiem z którego konta....
Komu, komu bo idę do domu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|