Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #15 : Lipca 01, 2012, 06:08:26 » |
|
Ale przecież napisałeś że atakowanie krawaciarstwa jest nudne. I że krawaciarstwo nie jest zakazane, czym sugerowałeś, że krawaty są legalne.
Legalne mogą sobie być legalne względem prawa pisanego i takie są, ale nie względem tradycji Laszku. I to miałem na myśli. Co do nudnego atakowania krawaciarstwa - to jest jedynie opinia o tym co robisz. Bo tylko Ty najzacieklej atakujesz każdy drobny przejaw krawaciarstwa, nawet bez zainteresowania się czy słusznie. Dlatego uważam, że sposób w jaki to robisz jest nudny. A to,że jest to tylko opinia ma się tak samo do zwalczania krawaciarstwa jak opinia podatnika o podatkach do podatków - może uważać sobie że płacenie ich jest nudne, ale trzeba to robić. Podobna sytuacja jest tutaj.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #16 : Lipca 01, 2012, 06:59:09 » |
|
Jakby co to zapobiegawczo zrobiłem skrina zanim Budzmir złośliwie zedytował posta: Budzmir powinien odpowiedzieć za sianie zgorszenia.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #17 : Lipca 01, 2012, 07:18:49 » |
|
To zmienia postać rzeczy. Mimo iż w tle widać być może PMOBistów należy wyjaśnić sprawę w sądzie (a i aktywność wyższą będzie). Tylko jaki termin Wam pasuje? W tydzień tego nie przerobimy a ja na dłużej wolny będę prawdopodobnie od sierpnia.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #19 : Lipca 01, 2012, 09:05:42 » |
|
Tak mi czasem komputer odwala. Poza tym chyba nie podrabiałbym tego napisu.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #20 : Lipca 01, 2012, 09:33:01 » |
|
Zrobić coś takiego bardzo łatwo.
|
Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś! (-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #21 : Lipca 02, 2012, 10:25:14 » |
|
Odnośnie terminu, wolałbym jak najszybciej, lecz skoro dla króla najlepszy jest sierpień, to nie oponuję. Rozprawa nie będzie krótka i nie można w niej co chwilę przerwy ogłaszać. Jednakże nie znam jeszcze dokładnie terminów wszystkich moich sierpniowych nieobecności. Przypuszczam, że nastąpi to w ciągu tygodnia. Jak tylko będę wiedział to dam znać, że jestem gotów do rozmów o konkretnym terminie.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #22 : Lipca 03, 2012, 10:41:38 » |
|
Mi tam jest objętnie. Król i tak pewnie nie poszpera w opcjach administracyjnych by rozwiązać sprawę i nikt nie zostanie skazany.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #23 : Lipca 04, 2012, 02:44:58 » |
|
Ja mogę być świadkiem! Potwierdzam, że też widziałem takie zdjęcie, najlepszy dowód to, że post ten był edytowany wczoraj 12:53. Gdyby Budzimir nie czuł się winny nie zmienił by tej fotki;)
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #24 : Lipca 04, 2012, 02:56:24 » |
|
O to świetnie. Rozprawa powinna być jak najszybciej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #26 : Lipca 04, 2012, 09:00:29 » |
|
Towarzysze. Forum to jedno a MySQL to drugie. To co mówi baza danych to pokaże forum. Można zrobić naprawdę wszystko. Znając tylko hasło do MySQL można zmienić dowolne dane w każdym miejscu i czasie bez konsekwencji i śladów. Śladów widocznych na forum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #27 : Lipca 04, 2012, 09:03:43 » |
|
Budzimir ma chyba dostęp do wszystkich opcji na forum. Jest moderatorem, ale administrator (czyli Król) też raczej dałby mu hasło do swojego konta. Mógł ukryć informację o edycji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #29 : Lipca 05, 2012, 08:39:55 » |
|
To wystąpcie z partii i przestanie być to oskarżenie polityczne. Zachowujesz się budzimirze tak jak kaczor. Jak się go czepiają to z powodu działań politycznych. Zawsze z tego powodu. A jak chwalą to za prywatne zasługi i jego wielkość.
Szczerze?? Nie widziałem postu więc nie wiem jaka jest prawda, ale nie widzę przeciwskazań do procesu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|