Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #30 : Lipca 01, 2012, 09:09:53 » |
|
A możesz to udowodnić? Mogłeś przecież wejść tylko na chwilę.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #32 : Lipca 02, 2012, 09:57:04 » |
|
Przecież masz dwa komputery. Poza tym mogłeś napisać to z kafejki internetowej lub ze smartfona.
Poza tym to ty wymyśliłeś to gwałcenie karłów i tylko ty o nim mówisz, więc jasne że to ty zrobiłeś.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipca 02, 2012, 11:48:59 wysłane przez Laszk Młynariew »
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #34 : Lipca 02, 2012, 02:52:10 » |
|
Jeszcze mógł to Septimus zrobić, bo On robi co mu Budzmir każe.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #36 : Lipca 02, 2012, 09:48:19 » |
|
Zaprzeczam obu stwierdzeniom Laszka. Nie zrobiłem tego. Dziękuję za wielki szacunek w postaci pisania "on" z dużej litery, ale naprawdę nie trzeba  . Poza tym nie robię co mi Budzimir każe. Już udowadniałem swoją niezależność przy sugerowaniu, że jestem multikontem Budzimira, a także w innych przypadkach (chociażby ustawa o Biuletynie Parlamentu - nie wmawiaj mi Laszku, że Budzimir kazał mi ją napisać).
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #37 : Lipca 03, 2012, 10:46:29 » |
|
Budzimir przecież powiedział, że nie jesteś mutikontem i ty powiedziałeś, że nie jesteś multikontem, więc jaka tu niezależność? Tak poza tym to IP chyba można zmienić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #38 : Lipca 06, 2012, 08:54:28 » |
|
Bądźmy poważni i nie oskarżajmy się o takie bzdury.  Póki co nie zamykam wątku.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|