|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« : Czerwca 13, 2012, 03:17:23 » |
|
Towarzysze! Uznałem, że najlepiej wpłyniemy na aktywność prowadząc kampanie wyborczą w jednym wątku. Spodobał mi się ten, więc zachęcam do przyłączenia się. Co prawda sam nie startuję, jednak aby pokazać jak bardzo neutralny politycznie jestem do wyborów na Placu Arkopolitańskim stanie poniższy batman Łuk Neutralności: 
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #2 : Czerwca 13, 2012, 03:46:31 » |
|
Tak. Wyrażam chęć prowadzenia debaty. Zachęcam inne partie do zgłaszania przedstawicieli. Można też zorganizować spotkanie wszystkich kandydatów. tak czy inaczej najprawdopodobniej zrobimy to na czacie. Proponuję termin czwartek, 21 czerwca o 19:30.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #3 : Czerwca 14, 2012, 11:54:17 » |
|
mnie raczej na debacie nie będzie- dzisiaj nie mogę. Czy można tutaj głosić swoje hasła, rozklejać plakaty??
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #5 : Czerwca 14, 2012, 02:32:21 » |
|
Czy można tutaj głosić swoje hasła, rozklejać plakaty??
Do tego służy ten wątek. Tow. Młynariewowi ten termin pasuje, aczkolwiek tow. Septimus wolałby go przesunąć. Ewentualnie można to zrobić w następny poniedziałek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #7 : Czerwca 14, 2012, 03:20:40 » |
|
Debata może się odbyć także na forum. Kiedyś obserwowałem takową pomiędzy tow. Kovacsem a Cristianem Flachbettem. Było to bardzo udane przedsięwzięcie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #9 : Czerwca 15, 2012, 11:57:02 » |
|
też uważam, że debata powinna być na forum.
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #10 : Czerwca 15, 2012, 01:40:18 » |
|
Musimy się jeszcze zastanowić nad formą- proponuję debatę oksfordzką.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #12 : Czerwca 17, 2012, 04:40:17 » |
|
Rzeczywiście. Mamy przecież kilku kandydatów. Proponuję więc aby każdy obywatel miał prawo zadać po dwa pytania do każdego z uczestników debaty.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #14 : Czerwca 18, 2012, 10:07:22 » |
|
Jak widzę tylko JUP nie jest zainteresowana debatą. W każdym razie proponuję by odbyła się na forum począwszy od środy i potrwa do poniedziałku. Każdego dnia prowadzący zadawać będzie jedno pytanie stanowiące podstawę dyskusji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|